(3)
Google Maps'te yer işaretlemek
Bilgisayardan google maps'i açıyorum. 4-5 tane yeri işaretliyorum. Sonra dışarı çıkıyorum. Telefonumdan google maps'i açıp bu yer işaretlerini gps yardımıyla tek tek geziyorum.Ben niye bulamadım bunu. Napıcaz? :)
Bilgisayardan google maps'i açıyorum. 4-5 tane yeri işaretliyorum. Sonra dışarı çıkıyorum. Telefonumdan google maps'i açıp bu yer işaretlerini gps yardımıyla tek tek geziyorum.
Ben niye bulamadım bunu. Napıcaz? :)
0
işaretlediğiniz yerleri "my places"a ("yer imleri" diye çevrilmi olabilir, bilmiyorum) kaydederseniz, telefonunuzdaki google maps uygulamasından bu yerlere erişebilirsiniz. en azından android bazlı bir telefonda ben öyle yapıyorum.
0
"ayarlar - katmanlar - diğer katmanlar - haritalarım - kaydedilen yerlerim" gibi ayrıntılı bir yoldan giriyoruz.
0
telefonun markasına göre değişir mi bilmem ama benimkinde işaret değil yıldızlamak gerekiyor. yani yer imi çıkınca tıklıyorum. bilgiler balonunda üstte silik yıldız oluyor ona tıklıyorum. anında senkronize oluyor. telefon:nokia
0