[]

Iphone ekran sararması..

Selam ahali,

Aşağıdaki ekte de görülebiliceği üzere telefonumun ekranında sararma var, yurtdışından gelme bir telefon olduğundan pilot arkadaşıma bu haftasonu vereceğim new yorka götürecek.

Sorum şudur, seri numarasından kontrol ettim hala bu yılın sonuna kadar garantisi devam etmekte. Bu aleti değiştirirler mi acaba yenisiyle. Yoksa tamire falan mı yollarlar zira ne yaparlar bilemedim.
Ekte de cihazın resmi. Bir yol bir görüş lütfen..

 
Apple tamirle çok fazla uğraşan bir firma değil. Bu ve buna benzer bir problem ile daha önce karşılaşmışlardır ve onda ne yapıldıysa yine aynı prosedürü uygularlar. Bana göre değiştirirler. Çünkü çatır çutur değişim yapıyorlar.


  • himmet dayi  (10.10.12 13:30:44) 
aynısı bana oldu, garanti kapsamındaydı. servise verdim, 15 gün içinde ekranı değiştirip verdiler. cihaz değişimi yapmıyorlar, ekran değişimi yapıyorlar bu durumda.


  • nesilsiz  (10.10.12 15:37:13) 
@nesilsiz, türkiyede mi yoksa amerikada mu oludu bu olay??


  • aboutablank  (10.10.12 15:58:46) 
türkiye'de.


  • nesilsiz  (10.10.12 16:13:37) 
@nesilsiz Gene aynı pilot arkadaşım bana yurtdışından getirdiği için sadece uluslararası garantisi var ondan dolayı da dediğin gibi eğer genpa ya verirsem adamlar tamir parası falan isterler kesin..

Ondan arkadaşa vericem tekrar bakalım New York'tan değiştirebilicek mi...
  • aboutablank  (10.10.12 17:38:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.