[]

full ekran film/dizi izleyememe (donanım?)

ben yeni format attım. gecenin bu saatinde sorucam artık olmadı yarın ama şu an ekran kartı sürücüsünden midir codec'ten midir internet tarayıcı vs. deliricem dizimag'ten vs. dizi açıyorum tam ekran yapıyorum ve inanılmaz kasıyor. sistem eski olabilir ama eski xp'de böyle bir sorun yoktu. tam ekran yapabiliyordum videoları. youtube vs. hep aynı sonucu veriyor.

?? ne yapmalı ??


 
flash'ın aşırı sistem sömürmesi gibi görünüyor. flash video açıkken, sistem durumunu gözden geçirdin mi? Cpu/Ram'i neler sömürüyor?


  • uu1  (10.10.12 06:05:14) 
4-5 tane chrome.exe var ve tam ekran yaptığımda bu 3'Ü birden 100/100 yapıyor cpu'yu. ram'leri de en fazla yiyen onlar ama onlar rahat.


  • herospower  (10.10.12 06:12:23) 
benim de başıma gelmişti. flash player'a sağ tık yap, ayarlar'a gel, donanım ivmelendirmesi mi hızlandırması mı neyse onun tikini kaldır. ben bu şekilde çözmüştüm.


  • herbivor  (10.10.12 14:14:06) 
flash sürümü 11'lerden 10 küsürlere çekmen de işe yarayabilir. şu aralar böyle birkaç soruna daha rastladım, çözümü bu yoldan geçiyor.


  • uu1  (13.10.12 21:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.