[]

Shuffle'ı çok iyi olan bir müzik oynatıcı?

anadolumun güzel insanları size bir sorum var.

şimdi bilgisayarla ilk tanıştığım yıllarda müzik dinlemek için hep winamp kullandım. sonra shuffle özelliğinin iyi olmaması ve yeni versiyonlarındaki saçma sapan şeyler yüzünden onun defterini kapattım. son 2-3 senedir de aimp kullanıyorum. sanırım bunun da shuffle'ı çok iyi değil. Listemde 18500 tane müzik var ama sürekli hep aynı şarkıları dinliyorum. bazen değişik bi şarkı çıkıyor. bakıyorum yıllar önce indirmişim falan. neyse hocular, işte shuffle'ı çok çok iyi olan, muazzam bir müzik oynatıcı önerir misiniz?

bu arada soruyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. muhteviyatı gereği bu bir soru. içerik müzik ile alakalı ama birazda teknik sanki. modlar doğru yere taşır diye umuyorum.

 
Media Monkey


  • mehmet lutfi  (10.10.12 08:04:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.