[]

kızların canımlı hayatımlı konusmasi

arkadas olarak gordugu kısılere mi boyle hitap ederler yoksa ilgilendikleri kısılere mi yoksa agizlara pelesenk olmus tabirler mi bunlar?




 
ümitlendirip kullanmak için seçtikleri ama aslında hiiiç işleri olmayacak adamlara söyledikleri görülmüştür


  • korg  (09.10.12 18:00:32) 
Kisiye gore degisir. Kizlar kim? Memesi kalcasi belirgin canli iyi bir tanim mi mesela?


  • i ve been mistreated  (09.10.12 18:01:24) 
genelleme olacak ama: sosyetik takilmaya calisan varos tipler der bunu. ozellikle hayatim, herkese der bunlar, ilk gordugune, tel de konustugu cagri elemanina...pelesenk yani. bir de bu tarz konusan 60 yasinda profesor de, 30 yasinda ev hanimi da gordum. kelimelerin anlamini yitirmesi hos degil.


  • leyla3  (09.10.12 18:01:33) 
Benim de hoşuma gitmiyor öyle samimi olmadıkları kişilerle bile böyle konuşmaları.


  • Adram3lekh_  (09.10.12 18:04:20) 
sadece samimi olduğum, yılllardır tanıdığım kişilere derim ben. onun dışında mümkün değil, ı ıh.


  • devilred  (09.10.12 18:12:13) 
hayatımlı konuşan kız arkadaş çevrem olmadı hiç. samimi değil bence öyle konuşmak. önüne gelene söyleyende yakınlık aranmamalı.


  • rayde  (09.10.12 18:12:38 ~ 18:13:09) 
valla biz sevgilimle başlamadan önce yazışmalarımız "canım"dan öte gitmiyordu ama gitmeye doğru ilerliyordu. sonra bir de bakmıştı ki gitmiş :) ama mesela samimi olmadıklarıma da "hayır canıııım, olur mu öyle şey", "yok canım sen de" tarzı ya da kabalaşmak istediğimde "canım bak, o öyle olmaz!" gibi ifadelerde bulunurum. bununla birlikte samimi olduğum erkek arkadaşlarıma da canım derim bazen (iyidir canım senden naber gibi normal konuşmalarda) bunun dışında kullanmam. yani genelde samimi olunmayanlara kullanılmaz ama arkadaş olarak görülene de, bir şeyler hissedilenlere de kullanılabilir, onun ayırımını yapmak zor, başka işaretlere bakacaksınız artık :)


  • vejeteryanvampir  (09.10.12 18:28:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.