[]

bol bol sümük üreten saçma hastalık

--iğrenç medikal detaylar içerir--

kendimi bildim bileli mevsim geçişlerinde hastalanırım, bademciklerim yok, genelde farenjit oluyorum. bu ay da oldum, sonra doktora gittim, antibiyotik kullandım falan, geçti, boğazım ağrımıyor, gayet iyiyim, ama inanılmaz derecede sümük üretiyor bünyem ve burnum sürekli dolu. sürekli yeşil balgam çıkarıyorum, artık ağzımın tadı falan kalmadı. 2 kere doktora gittim, alerji ilacı, zart zurt aldım tekrar gitmek istemiyorum artık sıkıldım.

özellikle alerjik bünyeli arkadaşlar, sizde de böyle mi oluyor? durup dururken geçiyor mu sonra? çünkü genel olarak iyiyim, ama sürekli burnum tıkalı, sinüzit ağrısı falan, iğrenç, ne yapsam bilemedim.

 
sinüzit olabilir mi? sinüslerin dolmuştur ve iltihap akıyodur sürekli. kronik olanı da var.


  • oldtimer  (09.10.12 14:38:00) 
Ya sinüzit muhtemelen de ne olucak şimdi yani? 1 ayı geçtiğine göre kronikleşti artık, ne yapıyosunuz sinüzit mağdurları olarak?


  • roket adam  (09.10.12 14:39:13) 
sinüzit kanka. böyle burnunun arka tarafında tonla sümük toplanıp başını ağrıtıyor. sonra da bro bir vakitte o arkadaki sümük boşalmaya başlıyor falan.


  • kameramotor  (09.10.12 14:40:00) 
Sinüziti zamanında ilaç tedavisiyle yenmiştim. Fakat "İlaçla olmazsa ameliyatı var" demişti doktorum. Çaresiz birşey değil yani.

Şöyle de birşey buldum:
www.sinuzit.gen.tr
  • homo sapiens gotgobekus  (09.10.12 14:44:31 ~ 14:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.