[]

Amazon'dan Sipariş ile İlgili

Merhaba,

www.amazon.co.uk

Şu ürünü Amazon'dan sipariş etmek istiyorum, ama tecrübem hiç yok. Şu an bir ev değişimi arifesinde olduğumuzdan, bu adreste 20 günümüz var en fazla. Fakat şu ucuz ürün seçeneği daha fazlayken, azaldı gitgide. Dolayısıyla almak istiyorum artık. 14.73 pound olan üründen bahsediyorum, uluslararası teslimat var sanırım, yanlış anlamıyorum ve 6-7 günde teslim 3 günde yollamak diyor. bu durumda en fazla 10 günde gelmesi lazım öyle değil mi?

 
ingiltere çıkışlı ebay ve amazon ürünleri elime maksimum 10-15 günde geçiyordu.
tabi sen yine de benim dediğimi esas alma.

  • velhasilkelam  (09.10.12 00:05:24) 
merhaba,

1'inde sipariş verdim, tahmini teslimat 11'i görünüyordu, bugün öğleden sonra geldi.

mesele şu ki, benim alışverişim sizin linkte en son seçeneğe tekabül ediyordu. ben de sizin gibi tecrübesizlikten, en garantilisinin amazon adıyla satılıyor olacağını düşünerek biraz paraya kıydım açıkçası. bu yüzden yardımı olmayabilir yazdıklarımın... satıcıyla iletişim kurup durumu ona anlatarak bilgi almayı deneyebilirsiniz belki.
  • bir garip melek  (09.10.12 00:18:08) 
Arada az buz bir fiyat farkı yok ama ya, paraya o kadar kıyamayacağım yani. :) Peki diyelim ki ben sipariş ettim ve gelmedi, gönderdikleri kargo şirketlerinin burada başka birilerine vermekte zorluk çıkarmaları gibi bir ihtimal var mı, çünkü apartmanda benim yerime alacak birileri de var. ola ki denk geldiler, hiç olmadı ihbar geldiğini haber verirler bana, ihbar da bırakıyorlardır herhalde? tabii evde bizden sonra yerleşenler olacak, onları görüp de "artık bu adreste oturmuyor" işleminin sonucu ne olur onu bilemiyorum.


  • bi mekan  (09.10.12 00:19:10 ~ 00:19:57) 
14.73'luk urun avusturya'dan gelecek.

aciklamada:

Europe: 3 - 18 business days
US and rest of world: 7 - 23 business days

business day demek hafta ici gun demek, ve avrupa genelde avrupa birligi icin kullaniliyor. bu durumda bir aya kadar uzama riski var.

www.amazon.co.uk

bu arada oradaki 1.26gbp shipping'in ingiltere oldugunu gordunuz sanirim, tr'ye ne kadara gonderdiklerini sormaniz lazim.
  • cench  (09.10.12 00:22:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.