[]

Hijyen Sıfır ...

Geçen gün Burger'a gittik hamburger söyledik doğal olarak.Soğuk ve yanık geldi.İkisini nasıl başarmışlarsa? Bişeyi yakabilmek içn aşırı ısıtmaları gerek halbuki kaldıki hamburger hem yanık hem soğuktu :/ Neyse sonra değiştirmek istedim güç bela değiştirdiler ama aynı hamburger ambalajı değişip geri gelmişti.Sonra da içinden kıl çıktı (kesin arka tarafta bişeler yaptılar o ete) yemedim kalktım.Sitesindeki iletişim kısmına da kasiyerin ve şefin adının olduğu bi şikayet mesajı iliştirdim.Fakat içime dert oldu bu daha başka ne yapılabilir? Sonuçta insan sağlığı bu,nasıl bu kadar hiçe sayabiliyorlar anlamıyorum,pislik yuvası resmen.Var mı böyle bi olayla karşılaşan başka mağdur ?




 
yapacak birşey yok artık bir daha gitmezsin.bu adamlar paraya odaklanmışlar sağlık falan bişey ifade etmiyor onlar için.

belki burgeri siklerine sürmüş bile olabilirler.
  • 19 cm  (08.10.12 23:20:54) 
beğenmiyorsan öyle yerlerden yeme. illa yiceksende hakkını savunarak ye.


  • chiko06  (08.10.12 23:21:29) 
@krox
Müdür/Şef dediğin şu kasiyerlerin arasında gezen beyaz gömlekli eleman oluyor genelde değil mi? İşte asıl problem orda o oradayken hamburgeri ona uzattım değiştirmesini rica ettim yanık ve soğuk olduğunu da belirttim.Kadından aldığım tepki ise "o hamburgerde birşey yok ben hergün yiyorum" oldu.Bende o zaman hamburgeri uzatıp "önce koklayın yanık kokusu alıcaksınız,sonra da tadın bakalım lezzetli mi" dedim yiyemedi,yemedi ve "ne diyor şu ya bakın derdi neymiş bunun" tarzında bişeler gevelendi ve kasiyere iletti.Kasiyer de hamburgeri alıp önce değişim diye bağırdı arkaya daha sonrada elden teslim ederken arkadaki elemanın kulağına bişeyler fısıldadı "anladın sen onu" dedi.Yani ne kadar rezil birşey ya,sonuçta bi şekilde hakkımızı savunmamız gerek ama savunduğumuzda da acaba içine mi tükürdüler yoksa bi taraflarına mı sürdüler düşüncesiyle kalıyoruz :S

  • yqzkrttpli  (08.10.12 23:28:04) 
@chiko06
Hakkımızı savunamıyoruz işte bu ve bunun gibi pislikler olduğu sürece hakkını savunmaya kalktığında yemeğine ne yapacakları belli olmuyor ...

  • yqzkrttpli  (08.10.12 23:29:13) 
yapılacak şey oradan yememek. ben 3 yıldır bk'nın hiçbir ürününü ağzıma sürmüyorum. illa fast food yemek istiyorum diyorsan mcdonald's dan başkası yalan arkadaş.


  • bira sisesi kapagi  (08.10.12 23:31:02) 
bunlar kuruşun hesabını yapan insanlar.Adam senin burgeri değiştirse 1 tane zarar edecek mesela onun derdinde.Belkide zarar etmemek için bozuk eti kakaladı.Her bok beklenir yani.


  • 19 cm  (08.10.12 23:31:40) 
burger dediğin burger king mi? Ve hangi şube?


  • ned flanders  (08.10.12 23:33:14) 
@ned flanders
Evet Burger King ve Kadıköy/Caferağa şubesi ...

  • yqzkrttpli  (08.10.12 23:36:25) 
sırf bu yüzden böyle yerlerde yiyemiyorum, çok sabırlıymışsınız. hamburgeri yere atar sonrasında da rezillik çıkarabilirdim sinir gelseydi :D.


  • monkey  (08.10.12 23:40:04) 
burger king, ilkokul mezunu kekoların çalıştığı pis bir yerdir.
açıkçası 2 liraya tavuk dürüm yemek bile insana daha iyi hizmet hissi verir ve en azından daha temiz bir şey yersin.

  • kameramotor  (08.10.12 23:42:37) 
hocam şimdi bunlar franchise, yani burger king'e hayvan gibi para verip şube açıyorlar. yani herif dönerci açacağına burger kinge'e para veriyor, onlar da bunları eğitip dükkanı kuruyorlar, al işlet bakalım diyorlar.

burger king kıçı kırık bir şube için imajının zedelenmesini istemez, sonuçta diğer zincirlerle rekabet ediyor daha fazla şube açıp paraları toplayabilmek için.

sen direkman burger king'in merkezini ara şikayet et, bir iki yere yaz internette, gerekli ayarı verirler.

o etrafta müdür diye gezinen dallama da aslında zavallı bi tip, neyine güvenerek seni bu duruma düşürdü bilmiyorum.
  • buyuyup buyuk adam olacaktim  (08.10.12 23:51:09 ~ 23:52:42) 
bu işler böyle abi, fast-food tarzı yerlerde dominos,mc donalds, burger falan çalışanları genelde heo şopar adamlar çalışıyor, bir de yeri falan çok lüks bir mahalle eğilse yandın, benim kuzen var dominosta çalışıyor pizzaları sikimize sürüyoruz falan diyor yani o elemanların sikinin keyfine bağlı senin yediğin yemekler, mümkün olduğunca bu traz yerlerden yemeyeceksin abi, benim okul var dağ başında ormanın içinde, orada bir lokanta var, hani filmlerde olur ya korku filmlerinde texasta falan sineklerin uçuştuğu yemeklerin kokuştuğu pislik yerler tam öyle bir yer ama yiyoruz yapacak bir şey yok.


  • ananza  (08.10.12 23:58:15) 
Yalnız yanlışınız var arkadaşlar. Bu dükkanlar malzemenin hesabını yapacak değiller. Zaten akşamları bi sürü malzeme kalır ve çöpe atılır. Alışveriş merkezlerindeki şubelere kapanmaya yakın giderseniz beleş yer içersiniz hatta. :) Senin durum tamamen çalışanın şerefsizliği, müdürün ilgisizliği.


  • nickini vermek istemeyen uye  (09.10.12 00:17:37) 
burger king son 2 senedir tamamen kontrolden çıkmış durumda. Özellikle caddebostan şubesi. Dayanamadım fotoğraflarını çekip maillerine gönderdim ne cevap ne birşey.


  • ned flanders  (09.10.12 13:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.