[]

gozden kurt dusmesi

sevgili koca karilar,
yillar once ben yaklasik 8-9 yaslarindayken, gozlerimin kasinmasina bir care olarak bir kadin bir yerden bir ot toplayip bir basortuyle kafami ortup, otu bir cakmakla tutusturup basortunun altinda tutturdu. dogal olarak gozlerim yandi. gozlerimin tam altina ise su dolu bir tas koydu.
bu sirada gozlerim yanarken -ki gozlerimi kapatmamami tembihlediler- kafama periyodik olarak darbeler indirildi.
yarim saatlik bir rituelin sonucunda tasin icinden sen de 1, ben diyeyim 1,5 milimetrelik hareket eden canlilar cikti.
ne oldu orada? bileniniz var mi?

not: para falan odemedik. birinin kazik atmasi imkani yok.

 
Önceden kadın koymuştur , söğüşleme mekanizması anlayacağın. Bir arada gözden diliyle taş alan kadın vardı yavaş çekimde dilinin altında taş sakladığı meydana çıkmıştı :D

not:O zaman şöhret peşindeymiş. Ne zannediyorsun yani gözde yaşayan kurtlar var ve tıp hala keşfedemedi falan mı ?
  • layer26  (08.10.12 22:57:48 ~ 23:13:07) 
evladım onları ben koymuştum, inandırıcı olsun diye. sonradan bizim ekip komple tutuklandı, alcatraz'dan yazıyorum şu an.


  • kisa bisey olsun istemistim  (08.10.12 23:13:45 ~ 23:14:00) 
öyle bir şeyi annem de anlatmıştı oluyormuş gerçekten:) ilginç


  • oyokbuyoknevar  (08.10.12 23:27:50) 
otlardan düşmüş olamaz mı o kurtlar ?

insan vucudunda yaşayan sinek larvaları mevcut ancak türkiyede yok diye biliyorun. afrika vs oradaki bataklıklarda var.

eğer türkiyede olsaydı çok daha yaygın bilinirdi köylerde falan. illaki duyardık.
  • orpheus  (08.10.12 23:47:55) 
yıllar önce, saadettin teksoy da mı ne, diliyle milletin gözünden taş çıkartan bir kadın vardı. yazdıklarınızı görünce o aklıma geldi. bunlar hep dolandırıcı. teyze, ayağınız alışsın diye önce para istememiştir. 2 hafta sonra "karnım ağrıyor" diye gitseydiniz, bu sefer de karnınızdan kurt çıkartırdı. ufak bir ücret karşılığı tabii.


  • marcelorios  (09.10.12 00:07:53 ~ 00:08:38) 
aynı şeyi ben de duydum. aynı işyerinde çalıştığımız adam , motoksiletle giderken gözüne böcek kaçmış. adam haftalarca gözü şişmekten kapanmış ve kıpkırmızı bi halde gezdi. köyde aynı senin dediğin gibi bişey yapmışlar ve ondan da kurt dökülmüş. bana da pek mantıklı gelmedi ama, ertesi gün adamın gözü iyileşmişti. büyük ihtimalle yakılan otlardan döküldü kurtlar. göz de buharın ve dumanın etkisiyle iyileşti. ya da kim bilir, belki gerçekten gözde kurt vardı???


  • halanne  (09.10.12 11:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.