[]

Tango-Salsa ???

selamlar latin dostlarım.dans derslerine başlamayı düşünüyorum.yalnız düğünlerde bile çifte telliyi zor oynayan,girdiği halayı bozan biriyim.bir kaç videoya baktım da tango sanki daha kolay ve daha az hareketli geldi.
dans konusunda bilgisi olanlar sizce hangisi daha kolay?
hangisini seçmeliyim?

Teşekkürler.

 
tango iyidir.


  • goldentitan  (08.10.12 22:54:01) 
salsa daha kolay. tangoya başlarsan tekniğinden sıkılıp, daha başında bırakma ihtimalin yüksek. ( çifte telli mevzusundan yola çıkarak konuşuyorum.)


  • kırmızıkaşekaban  (08.10.12 22:57:44) 
tangoyu bilmiyorum ama salsa çok eğlenceli ve kolay:)


  • oyokbuyoknevar  (08.10.12 23:29:49) 
zamanında dokuz ay ders alıp devam edememiş ama kalbi hala onda kalmış biri olarak diyorum ki;

arjantin tango; salsa veya diğer latin danslarına klası, kalitesi ve erotizmiyle on yüz bin basar.

küçük not:
arjantin tango, dışardan hiç belli olmasa da, tamamen erkek egemen bir danstır. erkek "leader" kadın "follower"dır. bir kadının çok güzel dans ettiğini gördüğünüzde, bu, ilk önce o erkeğin çok iyi dans ettiğinin göstergesidir. çünkü dansın koreografisini erkek yönlendirir ve kadın da erkeğin istediği hareketleri yapar. kadın tango figürlerini çok iyi öğrenmişse, erkeğin yönlendirmesine çok iyi uyum sağlar ve ortaya hem yapması hem de izlemesi muhteşem bir şölen çıkar.
  • holy diver  (09.10.12 19:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.