[]

hergün bira içmek istemem anormal mi?

ki ben ilk bira içtikten sonra bidaha içmem ne çirkin tadı varmış diyen, ardından lise zamanlarında çok nadir içen, üni ye geldiğimde ortamlarda zoraki olarak içen içsem bile 2 den fazlasını hatta 2. 50clliği bile zor bitiren biriydim.

fakat son 4-5 ayda nolduysa artan bir ivmeyle canım bira ister oldu. hele 1 ay önce yaptığım interrail sırasında 40 çeşit bira içmemle birlikte şimdi türkiyeye döndüğümde hergün her an bira ister oldum.

bugün içmeyeyim diyordum kendimi zor tutuyodum fakat en son ekşi de tuborg gold yazısını görünce dayanamadım almaya karar verdim. bu durum normal midir?

şimdi bira almaya gidiyorum, döndüğümde bakıcam cevaplara:d

 
sen alkolik olmuşsun.


  • mtrsykl  (08.10.12 21:11:04) 
Normal. Bira içerken yaşadığın hoş olan/olmayan şeyleri anımsıyor olduğun için canın bira içmek istiyor olabilir.


  • otonom  (08.10.12 21:11:09) 
sadece kendi açımdan söylüyorum bence hafif alkoliklik var. canın bira çekebilir ama her gün içmek istemen ve markete gitmek için üşenmemen biraz sakıncalı geldi bana. bir de sanırım belirli bir dönemle de kısıtlı değil, uzun zamandır devam ediyor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (08.10.12 21:38:39) 
@hayley williams...

yok son 3 haftadır böyle her gün içesim geliyor. interraildan döndüm döneli yani
  • 219 taksim 3  (08.10.12 21:55:20) 
yazın hergün bira içiyorum. bir tane iki tane içmeyince yokluk falan çekmiyorum sabah kalkınca içesim falan da gelmiyor bu durumdaysan mesele yok ki bazen alkolsüz bira bile içtiğim oluyor.


  • mr fusion  (08.10.12 23:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.