[]

çarpıp kaçan suriyeli araç

arkadaşlar dün saat 13:30 sularında kennedy caddesi üstündeki akbıyık iett durağından hemen önceki ışıklarda, karşı yönden gelen suriye plakalı araç sağına soluna bakmadan yasak olduğu halde u dönüşü yaparken bana çarptı. ve sonrasında da birşey olmamış gibi basıp gaza gitti. çarpmanın etkisi ile fena yalpaladım ama yine de dengede kalmayı başardım. bende ve bisikletimde herhangi bir şey yok ama gerizekalının plakası düştü. bu adam için herhangi bir şey yapabilir miyim acaba?




 
sulh hukuk mahkemelerine git, plaka elinde olduğu için her türlü haklı çıkarsın, ilk başlarda biraz masraf yaparsın ama dava sonuçlanınca hepsini alırsın geri.


  • mtrsykl  (08.10.12 21:12:32) 
Yerinden kıpırdamaman lazımdı. Yani en azından araçlar böyle çarpışınca aracı yerinden oynatmamak gerekiyor. Aksi halde onun da cezası var. Biraz geç kalmış olabilirsin.

Kaldı ki, nedense şu sıralar Suriye'liler normal vatandaştan daha rahat yaşıyor bizim ülkede. Dokundurtmazlar belki.
  • otonom  (08.10.12 21:13:20) 
geçmiş olsun. olay çok komikmiş. tabi size bişey olmaması büyük şans. gidin herhangi bir karakola zabıt tutturun. sonra da bi avukatla falan konuşun. yada o zaten yeterince korkmuştur. yabacı bi ülkede birine çarpmış sonrada muhtemelen (belli etmemiş de olsa) paniğe kapılmış ve kaçmış. bence boşverin.


  • aeroflot  (08.10.12 21:15:48 ~ 21:17:23) 
anasını bile ağlatırsın. feci tazminata da mahkum da ettirmek mümkün.
birde kamera kayıtları var ise tamam.
nereye lan öyle adama çarpıp yola devam etmek? iç kanamadan ölme ihtimalin de olabilirdi ya da daha kötüsü.
  • pukay de souza  (08.10.12 21:16:11) 
asla peşini bırakma. bişey olur ya da olmaz, senin vatandaş olarak sorumluluğun üzerine düşeni yapmayı gerektirir (ki anasını bile ağlatırsın diyen arkadaşa katılıyorum)


  • yigitovic  (08.10.12 21:33:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.