[]

bir anlik sinirle mail yazdim basim belaya girer mi?

kamuya dair gordugum her turlu yanlisi maille dile getiren duyarli bir vatandas olarak bu sabah iu aof'ye soyle bir mail attim. ama agir oldu sanki.

----
Acikogretim icin hem yillik 700 kusur lira para vericem, hem basili kitap vermeyeceksiniz hem de internet siteniz chrome, firefox gibi tarayicilarda acilmayacak ve surekli hata verecek hem de cagri merkezinize bir turlu ulasamiycam. Sabahtan beri dekanliktan tutun acik ogretim bolumlerini ariyorum sirada bilmem kac kisi var diyor bekliyorum. tam sira geliyor caat diye telefon kapaniyor. Tercih sonuclandiktan sonra nette hakkinizda yazilanlara baktim herkes ayni dertlerden muzdarip. Bu ulkede isini adam gibi yapmayan yuzlerce kurum arasinda oldugunuzu gosterdiginiz icin bu ulkeye dair umutlarimin azalmasina vesile oldunuz.
----

 
okumazlar bile.. dogru cope gider.. gonlunu ferah tut, burasi turkiye, burdan bi bok olmaz.


  • uyku semesi  (08.10.12 14:49:18) 
böyle kaç tane mail alıyolardır günde. hepsi hakkında işlem yapmaya kalksalar ohooo. zaten uyku semesinin dediği gibi okumazlar bile. okusalar da işlem yoğunluğu, ilgileniyoruz, maddi kaynaklar vs gibi standart bi "farkındayız, ilgilenmeye çalışıyıouz ama yetişemiyoruz" cevabı yazarlar sana. zaten başını belaya sokacak bişey de yok. hakaret, küfür, tehdit vs gibi...


  • halanne  (08.10.12 14:54:59) 
hicbir sey olmaz.


  • penetre  (08.10.12 14:55:05) 
BU MEMLEKETTE GÖTE GÖT DENİR. ONLAR DA GÖT OLDUKLARINI BİLDİKLERİNDEN BİŞEY YAPMAZLAR.
zaten dava edilebilecek bir durum da yok..

  • anonimyususer  (08.10.12 14:55:37) 
küfrettin sandım. ne var yahu bunda. ben bazen sövüyorum da bazı şirketlere maille. onlar bi şey demiyolar tabi, müşteri kaybetmek falan. :) ama doğru yapmışsın bence.


  • herbivor  (08.10.12 14:55:55) 
zamanında bir daireye değil, direk resmi dairede yönetici bir kişiye "hepiniz orospu çocuğusunuz" yazmıştım, bi b.k olmadı. raad ol panpa.


  • hope ender  (08.10.12 14:59:53) 
bu mailde bişey yok.

hakaret veya tehdit içermediği sürece sorun olmaz.
  • orpheus  (08.10.12 15:03:37) 
bundan korkmuş olamazsın?


  • ned flanders  (08.10.12 15:04:08) 
korktum, cunku vaktinde benzer bir olay yasamistim. gittigim kursu bir forum sitesinde bu sekilde elestirmistim. kim oldugumu tespit edip cepten aramislardi size dava acabiliriz diye. belki bloftu tabi dertsiz basima dert aldigim icin korkmustum.


  • dokunmakalbime  (08.10.12 15:16:50) 
ben cok daha sert bir versiyonunu yollamıştım. İşin içinde hakaret,aşalayıcı ifadeler olmadığı sürece (işini iyi yapmamak buna dahil değil) sorun olmaz.


  • ned flanders  (08.10.12 15:31:00) 
ben küfür de etmiştim e devlet sitesi eskiden çalışmıyordu düzgün. geri dönmediler. ağır sövmüştüm. sitenin değişmesinde katkım varmı bilmiyorum.


  • ibomiu  (08.10.12 15:36:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.