[]

apple laptop acilis sesi

Apple laptop kullananlar bilir, laptop u her actigimda diiin diye bi ses cikiyor. O sesin cikmasinin engellemenin bir yolu var mi?




 
www5e.biglobe.ne.jp

surdaki seyi indir. ondan sonra system preferences ta startup sound diye bi secenek gelicek karsina ordan ayarla
  • jay kay  (02.12.08 23:07:18) 
tesekkurler, ise yaradi.


  • blackworld  (02.12.08 23:21:17) 
Ayrıca laptopu kapatmadan önce sesi kısarsanız da açılışta o ses çıkmaz..


  • katil palyaco  (03.12.08 04:42:27) 
sesi kisinca da ses cikiyodu bende acilista.


  • disq  (03.12.08 09:22:38) 
@disq
Hmm, Macbook kullanıyorum, bende çıkmıyor.. Hoparlör bağlıysa ve hoparlörü bağlamadan önce ses kısılmadıysa çıkar. Hoparlör/kulaklığın bağlı olduğu durumla olmadığı durumlarda ses seviyesi farklı oluyor..

  • katil palyaco  (04.12.08 01:11:32) 
sesi laptop u kapamadan once kisarsam bir dahaki acilista o baslangic sesi cikmiyo ama her seferinde de kismayi hatirlamak lazim..bazen kutuphanede veya sinifta bi aciyorum herkez donup bana bakiyo.

Jay Kay in soyledigi program ise yaradi gibi ama mac i xp deyken kapatinca bir dahaki acilista gene cikiyo o ses galiba.
  • blackworld  (04.12.08 02:02:19 ~ 23:52:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.