[]

yurt disindan gelen telefon kaydi

Turkcell'in yerine gittim bugun 50tl istediler kayit ettirmek icin. 15 20tl degil miydi bu is?
100lira harci yatirdim ustune 50tl mi verecegim bir de? TIM'di sanirim gittigim yer daha ufak bi yere mi gitmek lazim. Baska operatorlerin yerleri daha az mi para alir?

Kadikoyde olacagimdan eger o civarda bildiginiz bir yer varsa soylerseniz cok mutlu olurum.

100lira haraçlarini yatirdim bir de ustune yine para istiyorlar, cildirmamak elde degil. Iligimizi somurduler!

 
5-10 liralık iş o ya, abartmışlar iyice. Benim 15 liraya yaptırdığım bir dönem arkadaşımdan 30 lira almışlardı başka bir yerde. Sorun oraya buraya, illa ki birinden biri normal bir fiyat verir. Oralarda olmadığımdan yer söyleyemeyeceğim maalesef. Kolay gelsin.


  • jesterdancer  (08.10.12 11:59:23) 
Nasıl bulurlarsa öyle geçiriyorlar, standardı yok, bedavaya bile kaydeden yerler vardı, 10 liraya kaydettirdim ben...


  • sic_co  (08.10.12 12:08:43) 
hocam turkcell'den kaydetmek zorunda değilsin. vodafone veya avea bayinden de yaptırabilirsin. çoğu yer ücretsiz olarak yapıyor zaten


  • yimirta  (08.10.12 16:46:21) 
ben de avea da 10 lira vermiştim


  • raskolnikov2  (08.10.12 16:50:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.