[]

KYK bursu kesilen var mı?

okuldaki başarı-başarısızlık durumuna göre bir öğrenciye burs verilmeye devam edilip edilmeyeceği ne zaman belli oluyor? mesela bu durumdan dolayı bugün bursu kesilen oldu mu aramızda?




 
diğer ocak ayında belli olur. burs kesilmez, krediye döner ve bütün bunlar öğrenci işlerinin elindedir. başarısız durumunda olup da burs almaya devam eden kişiler var tanıdığım. ocağa kadar beklersen de kendiminkinin krediye dönüp dönmediğini söyleyebilirim.


  • klassno  (08.10.12 00:08:24) 
alttan 3 ya da 4 dersin olursa bursun krediye dönüyor diye biliyorum ben.


  • nickimin hakkini veremedim  (08.10.12 00:17:12) 
Ocakta değil Ekim ayında belli olur. Kendimden biliyorum.
Gerçi klassno da çok emin yazmış. Belki okul, ders, sınıf durumuna göre değişiklik gösteriyordur. Fakat benimki ekimde krediye dönmüş; ocak ayını beklememişti.

  • djarwi  (08.10.12 00:20:18) 
genellikle yeni bursların bağlandığı dönemde eskilerle ilgili de düzenlemeler yapılıyor. bunu söyleyen kyk idi bize. ancak elbette farklılıklar olabilir.


  • klassno  (08.10.12 01:01:10) 
kesinti yeniyılda oluyor. kesilip kesilmemesine de kyk değil okul karar veriyor. okul kyk'ya öğrencinin not ortalaması ya da alttan kaç dersinin kaldığı bilgisini göndermiyor. öğrenci başarılı ya da başarısız şeklinde bilgilendiriyor. ona göre yıl başında kesinti yapılıyor.


  • gakgul  (08.10.12 11:19:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.