[]

Ankara ev arkadaşı

Bir bankanın Cebeci şubesinde çalışıyorum. Beraber ev tutabileceğim veya evine arkadaş arayan bayan ev arkadaşı arıyorum. Cinsiyetim erkek.
1. Cebeci, dikimevi, kolej, kurtuluş veya bahçelievler, emek, beşevler civarında olabilir. Yürüyerek veya metro ile işe gidebilmek istiyorum.
2. Sigara kullanmıyorum, kullanmayan biri tercih sebebi ama odamda içerim diyorsa o da olur.
3. Balık dışında evcil hayvana sıcak bakmıyorum.
4. Yemek dışında her işe elim yatkın, eve çıktığım kişi yemeği yaparsa ben de başka işleri üstlenirim.
5. Temiz, derli toplu yaşamayı severim. Fazla giden gelenim olmaz.
Aklıma gelen başka bir şey yok, varsa mesaj fasilitesi.

 
Dostum gadın haklı. Neden?

Yemek bulaşık kolaya gelir diye mi?

Bir arkadaşım var ev arayan onun için soruyorum gibi.
  • otonom  (07.10.12 23:35:47 ~ 23:36:06) 
sevgili aramıyorum kendime, sorduğunuz buysa. yaş itibariyle (32), çoluk çocuk, maç vs muhabbetini çekeceğim birini değil ev arkadaşı olabilecek birini arıyorum. temizlik, derli toplu bir yaşam, herkesin odasında kendi hayatını yaşadığı, ortak alanları saygıyla kullandığı bir arkadaşlık istiyorum. tabii birbirimizden kopuk, uzak yaşayalım değil dediğim. beraber film de izlenir, eğlenilir de ama öncelikle herkesin birbirine saygılı olduğu bir arkadaşlık kurmak. ben bunu erkek bir arkadaşla yapabileceğimi düşünmüyorum. ayrıca yemek mevzusu da var tabii :))


  • crimson king  (07.10.12 23:53:48) 
ev arkadaşı değil de hizmetçi arayanlardan değilsin umarım? ya da daha fenasını? böyle ilanları görünce iyi niyetle yaklaşamıyorum ben pek de.


  • devilred  (08.10.12 00:11:25) 
@devilred ne aradığımı yazdım, yemek hariç her işi yapabilirim, yemeği ben yapmıyorsam da onun yerine başka işi ben üstlenirim. Erkek olarak bayan ev arkadaşı aramak çok sıradan bir şey değil, ama anlaşıldıktan sonra zor olacak bir şey değil. Zaten tanışınca iki tarafta birbirinin ciddiyetini anlar.


  • crimson king  (08.10.12 00:18:31) 
Ya kadınların ev hayatlarını hiç görmedin ya sana hep iyileri denk geldi ya da bana hep kötüleri. Bugüne kadar evi her daim tertemiz olan bi kadın görmedim ben. Genelde pis olurlar.


  • onexey  (08.10.12 00:37:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.