[]

Şaka farklı bir hal aldı

Evet sayın duyuru severler bir mevzum var. Yeni uzak mesafe ilişkisinden çıkmış biriyim, henüz bir kaç ay geçti, bunu başta belirtmek istedim şimdi:

Kişiler: Ben - Yakın kız arkadaş ve yeni yurt oda arkadaşı

Benim cinsiyeti kız olan yakın bir kız arkadaşım bulunmakta, bunun odasına yeni bir oda arkadaşı geldi ve ben onunla (yani yeni yurt arkadaşıyla) evleneceğim gibi bir şaka döndü, basit bir şakalaşma sadece.

İşte bir kaç hafta geçti kızlar birbirine alıştı falan, bunlar bir ara kız muhabbeti yaparken kızda ben de onunla (benimle) evleneceğim gibi bir şey diyerek şakaya katıldı, birebir konuşmadık ama arkadaşım vasıtasıyla, iyi geceler dilemek, sevgiler öpücükler göndermek falan üçümüz de eğleniyorduk.

Ta ki kız fotoğrafımı isteyene kadar, burada sorun görmedim olabilir merak etmiştir falan, bir kaç gün sonra ben yakın kız arkadaşıma bir kaç fotoğraf atmıştım, kıza da göstereyim mi dedi, olur farketmez dedim gördü işte yine arkadaşım vasıtasıyla şakalaştık falan sonra kız öpücük attığı bir fotoğrafını göstermek için telefon numaramı istedi, verebiliceğini söyledim arkadaşıma ama fotoğraf için istiyorsa facebooktan arkadaş olarak ekleyebileceğimi söyledim, öyle yaptık, fotoğraf gönderdi, ufaktan flört falan mesajlaştık derken, kız ufaktan tav olmaya başladı.

Sadece şakayla başlaşmıştık ve daha yeni uzak mesafe ilişkisinden çıktım, şuan kızın kaldığı/okuduğu şehire uzağım, ne yapmalıyım şakada mı bırakayım, ufaktan tanıyayım mı? Ve yorumlarınız nedir?

 
Sanki sen istemesen de bu olacakmış gibi. Yani kendimden biliyorum. Erkek aklı biraz böyle eksik çalışır. Bu kız bir kaç cilve yapıcak, biraz sevimli görünecek sana ve hop, olmuş. 2-3 ay boyunca yüzüne karşı "bizden cacık olmaz, boşuna uğraşma" dediğim kızla en sonunda 1 yıl boyunca birlikte oldum.


  • otonom  (07.10.12 11:33:55) 
uzak ilişkiye hiiiiç girme bence abicim. yakınken dön. yaşadıysan, ne bok bir şey olduğunu da bilirsin.


  • sen git ben geliyorum  (07.10.12 11:34:50) 
Kaderinde o kız olabilir belki.Belki de olmayabilir.Ama sen ilk söyledigimi de dikkate al.Hele bir sen sev,uzaklar yakın olur.Uzak mesafe ilişkisi aşk katilidir,sen de bilirsin.Yaşayarak keşfettim ben de.Aynı şehirde yaşayamayan insanlar birbrine aşık olmamalı aslında.Yavaş yaklaşın birbirinize bir de.Bence.'Zaman herşeyi çözer,şu beklemek olmasa..'
Mutluluklar temenni eder esenlikler dilerim.

  • kokhucre  (07.10.12 11:36:22) 
Lostta kurgulanan olaylar gibi olmuş kaçışın yok gibi seni alttan alttan dolduruyolar olmasın :))

Bence uzaktaysa şakada kalsın bir müddet yavaştan al.
  • basond  (07.10.12 12:00:49) 
Kız takılmalık seviyesinde kalabilecek biri değilse bulaşma.


  • arnold schwarzeneger  (07.10.12 12:23:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.