[]

Ev Tamirat İşleri

Selamlar öncelikle. Evleneceğim için, yeni eve taşınıyorum. Yeni dediysem, ev eski biz yenilemeye çalışıyoruz. Babam normalde elleriyle UFO yapar satar ama nedense bu sefer epey ucuza kaçtı, istediğim hiç bir şeyi yapmadı vs. epey sorun oldu yengenizle. Burdan danışayım dedim aklımdakileri belki yardımcı olursunuz fikir verirsiniz.

1- Strafor (köpük) kartonpiyer. Hatun kartonpiyer istiyor. Evde sadece salonda var, diğer odalarda yok. Geçen bir alçıcıya gittim, abi alçıya gerek yok. Bunun köpükleri çıktı dedi. Baktım tip olarak aynı. Hele tavanda duracağı için hiç bir fark belli olmaz. Eskime de yapmaz dedi darbe görmezse. 2mt si 2.5TL ymiş inanamadım. Yaptıran, kullanan var mı ?

2- Biz kapıları boyatmak istedik. Babam gitmiş üstüne yat verniği attırmış sağolsun. Ben bu kapıyı nasıl boyatırım ? Boyanır mı ya da ? Beyaz renk istiyoruz düz beyaz.

3- Geçen ustanın teki, banyo tavanı için alternatif bir şey önerdi. Plastik bir kaplama oluyormuş onu yapıştırınca hem dha güzel duruyormuş hem daha sağlam oluyormuş. Bilgisi olan var mı?

 
1- Bahsettiğin plastik kartonpiyerler zamanla sararıyor. takmadan önce veya sonra boyarsan çok iyi olur.
2- Kapıları üstün körü zımparalayıp üzerinde hiç toz kalmayacak şekilde temizledikten sonra önce astar ve üzerine boya yaparsan yeni gibi olur.
3- Banyo tavanları için anti-küf boyaları var. 1-2 sene idare eder.
  • janavarorion  (07.10.12 12:10:11) 
@janavarorion +1
kapılar süper olsun derseniz bir tane lake boyacı bulun onunla anlaşın. tahmini olarak kapı başına 150 tl falan alabilir epeydir bakmadım fiyatları bilmiyorum) ama çok iyi olur
banyonun tavanının sağlam olması ne demek? dışarıdan bir yerden su almıyorsa özel bir şey yaptırmanıza gerek yok, bahsettiğiniz malzemeyi bilmiyorum
  • kisa  (07.10.12 16:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.