[]

sandisk sansa clip +

beybiler yukarıda ismi geçen mp3'ü alıyorum. 100 lira sıfır, kutulu. iyi mi? bir de kullanan varsa bi mesaj atsa müthiş olur birkaç sorum var.




 
100 lira çok iyi, zaten orjinal fiyatı 80 lira mı ne. Salla sorularını özelime


  • bonjurkes  (07.10.12 00:22:04) 
sansa nin daha dandik bir modelini kullaniyorum cok memnunum.


  • leyla3  (07.10.12 00:24:09) 
sandisk'in en bundan bir önceki serileriyle birlikte çıkan en dandik modellerinin bile çok çok iyi ses kalitesi var. bu fiyata alınabilecek en iyi mp3 çalarlardan birini almışsın.

rockbox uyumlu olması lazım, onu da yükle, yardır gitsin.
  • excomzkko  (07.10.12 02:00:26) 
cevaplar için teşekkür ederim.

nerden aldığımı soran arkadaşlar olmuş, donanımhaberde getiren biri var ondan alacağım. isteyene detay verebilirim.
  • mattiadestro  (07.10.12 10:19:24) 
bunun artısız modelini kullandım yıllarca.

bir gün küt diye bozuldu. isyan ettiğim nadir zamanlardandır bu mp3 çalayırımın bozulduğu an.

ses kalitesi mükemmeldi. ses kayıt kalitesi ayrı mükemmeldi. flac çalardı. ah ulan ah.
  • osuruklu  (07.10.12 12:46:45) 
Dostum bunu almakla bitmiyor. Doğru dürüst bir kulaklık yoksa, Clip'in allahı olsun, yine de hiçbir işe yaramaz.

Kulaklık işini halletin mi ya da nasıl halledeceksin?
  • ahmetcan44  (07.10.12 15:58:44) 
@ahmetcan

panpa şu anda yalnızca mp3'e para ayırabiliyorum, malum öğrenci adamız. ama iyi bir kulaklık da var kafamda tabii ki.
  • mattiadestro  (07.10.12 16:03:41) 
O zaman aklında bulunsun; öğrenci adamın yeri Techno-fi forumlarıdır her daim. İkinci elde, dandik Sennheiser CX180-CX200 fiyatına nefis kulaklıklar satılıyor her hafta. Madem yurtdışından ürün alıyorsun, kulaklıkta da sorun olmaz. Türkiye'de daha iyisi yok kulaklık konusunda. Kaydet bi' yerlere.


  • ahmetcan44  (07.10.12 16:10:48) 
clip+ ile gelen default kulaklığa da güzel diyorlar yalnız kanal içi kulaklık değil, o yüzden ben pek sevemedim, ama yoklukta gideri var


  • bonjurkes  (07.10.12 18:21:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.