[]

asosyallik

son 1 yıldır bir asosyallik var üzerimde.
geçen sene maddi açıdan çok kötü bir yıl geçirdim. aynı anda da roaccutane kullandım.
sürekli evde oturduğum depresif bir yıldı.
şimdi o depresyondan çıktım, maddi durumum da düzeldi sayılır. ama bu sefer de tel taktım. (lise bitmeden bütün bu işleri halletmek gerekiyormuş:)
şirin olmuşsun diyor herkes ama fena bir özgüven eksikliği oluştu. (ki bunda bölümün de etkisi var. mimarlık eğitimi özgüvenini yerle bir eden bir eğitim.)
geçen seneki halden dolayı şimdi paraya da takar oldum. 3 kuruşun hesabını yapıyorum fln gereksiz yere.

neyse bu asosyallikten nasıl kurtulurum?

geçen seneye kadar böyle değildim, kendi kendimden sıkılıyorum.

edit: sevgilim var. 3 yıl oldu hatta.

 
disari cikip sosyal olunan ortamlara girersin yontulursun oralarda.

mesela ögrenci kluplerinden tut kadin derneklerine, ordan iaeste, aisecec gibi kurumlardan hayvanseverler dernegine girip sosyallesebilirsin.

ögrenirsin zaman icinde.
  • serabetan  (06.10.12 17:45:07) 
ben yaşam biçimi haline getirdim,böyle daha mutlu olabilirsin belki.


  • chemnil  (06.10.12 17:48:03) 
sevgili bul.


  • i ve been mistreated  (06.10.12 17:57:00) 
tahminime göre arkadaş ortamından da kopmuşsundur.

iş yada okulda yepyeni bir çevre edinmeye başla. insanları oldugu gibi kabul et, kimseye sinir olma.

şimdilik bu kadar :)
  • smoothcriminal  (06.10.12 17:58:00) 
sevgilinle dışarı çıkmıyor musun hiç ? çıkıyorsan bu sosyalliktir işte.Zaten öbür türlü sap ortamında takılsan daha kötü hissedeceksin kendini.Diş teliymiş falan bunlara da takma...Ayrıca mimarlık nasıl özgüveni yerle bir ediyor oldukça karizmatik bir bölüm.

illa bir hobi tarzı bişeyler yapacam diyorsan haftada 2-3 defa yüzmeye git.Hem vucuda faydalı hem de yeni insanlarla tanışıyorsun.
  • Bazarov  (06.10.12 18:35:18) 
Şöyle bir bakayım dedim duyuruya okudum okudum nicki gördüm şaşırdım. Burda verilen cevaplardan en sevdiklerimi yazan sizsiniz goldentitan. Sadece nick olarak tanıyorum ama bir sempatim var, neden bilmiyorum. Bu yazdıklarınızdaki gibi biri olduğunuzu hiç tahmin etmiyorum. Özgüveni eksik, asosyal biri gibi görünmüyorsunuz kesinlikle. (Ki sevgilisi olan biri kolay kolay asosyal takılamaz illaki belli ortamlara girer çıkarsınız) Tavsiyem silkelenin ve bu ruh halini üstünüzden atın. Bu duyuruya bile gerek yok. Silin gitsin. Maddi durumunuz iyiyse çatır çatır harcayın gitsin parayı ölümlü dünya bu kadar sıkıntıya kafaya takmaya asosyal miyim diye düşünmeye değmeyecek kadar kısa.


  • buzbebek  (06.10.12 18:53:21) 
diş teli meselesini çok düşünme, çıkınca çok güzel oluyor, gülüşün güzelleşiyor falan, çok fark ediyor gerçekten, ayrıca kötü durduğunu da düşünmüyorum, bunun yanında 3 kuruşun hesabını yapıyorum demişsin, bu bi aralar bende de vardı ve gerçekten insanı bunalıma iten bi durum, 3 kuruşun hesabını ne için yaptığın da önemli tabii. bence kendine para harcamaktan çekinme, sürekli kullandığın şeyleri kaliteli olanlardan seç, kendine bi kaç yeni bi şey al, özgüven eksikliğini bi süre de olsa min'e indirmiş olursun


  • lonelily  (06.10.12 19:17:16) 
sevgili sayısını arttır.


  • hadibeoradan  (06.10.12 21:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.