[]

erasmus ülke - şehir seçimi için yardım

Siegen University - almanya
Zilina University - slovakya
Poznan University of Technology - polonya
Enseirb Matmeca - bordeaux - fransa

Universita Degli Studi di Salerno - italya
Universita Degli Studi di Cagliari - italya
Universita degli Studi di Napoli Federico II - italya
Università degli Studi dell'Aquila - l'aquila-italya

güzel üniversitemiz yukarıdaki köy - kasabalara gönderiyor sadece. elektronik mühendisliği okuyorum. sizce bölümüme göre ve avrupayı deli gibi gezmek için ulaşım açısından(otobüsle özellikle) en mantıklı seçim hangisi olur? (gideceğim ülkenin dilini de öğrenme planım var.)

ayrıca okulum zaten uzuyor. bir dönem daha uzamaya katlanacak durum kalmadı. gönderilen şehirler ve üniversiteleri isim olarak çok da iç açıcı değil gibi. acaba gitmemem daha mı mantıklı? ama çok istiyordum gitmek. bir daha gitme fırsatını yakalar mıyım, god knows... kararsız kaldım.
yardımcı olursanız sevinirim.

 
ben olsam tercihimi almanya dan yana kullanırdım. gezmeyi tozmayı bilemem ama orda bi de staj patlatırsan almanya'nın iyi yönlerini alıp gelirsin, miss.


  • hope ender  (06.10.12 14:49:28) 
Elektronik mühendisliği içinse öteki seçeneklerin olması bile garip kaçmış, tabii ki Almanya. Polonya'ya herkes gidiyor zaten. Türk dili ve Edebiyatı okuyanlar gidiyor Poznan'a, orada da Türk bulup evleniyorlar. Hiçbir işine yaramaz, Lehçe de öğrenemezsin. İtalya'ya gezmeye gidersin.


  • Hallerlale  (06.10.12 14:57:37) 
he hiç açıcı değil. siegen, zilina, poznan, bordeaux, salerno, cagliari, napoli... hepsi köy zaten bunların. siz bi yere gitmeyin bence, burda kalsanız çok daha iyi.


  • der meister  (06.10.12 15:10:45) 
ya zaten ortalamanın da etkisi olduğu için bordeaux, napoli ve almanya'ya gitme ihtimalim düşüktür. geriye kalanlar da diğer üniversitelerin gönderdiği şehirlere göre küçük şehirler bildiğim kadarıyla.


  • fuckinginthebushes  (06.10.12 15:14:17) 
aman diyim napoli gitme mafyanın eline falan düşersin maaazallah.

fransada da dilin yoksa bittin.

almanya candır zaten o zevki başka bi şeyden alamazsın, evet belki bilardo kehuehuhueuhuhe

öyle
  • obi wan  (06.10.12 15:24:41) 
fransa o kadar kötü değil, özellikle bordo çok güzel şehir keşke bir kaç gün daha kalabilseydim orda. dil konusunda sıkıntı çekeceğini sanmam, bilenler yardımcı olmaya çalışıyor her zaman ingilziceyle.


  • jedilance  (06.10.12 16:27:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.