[]

bu duyuruda yedigimiz kazıkları anlatıyoruz

size en agir kazıgı kım attı? en beklenmedik zamanlarda. es dost akraba?




 
babam, 12 sene once.
pili pirtiyi topladi, bi de borc birakarak kacti.
borclarini gecen sene odemeyi bitirebildim.
kendisine, okurken actigim nafaka davasinda, bana nafaka odemeye mahkum edilmisti, okudugum surecte nafakami odedi, sonrasinda okulumun bitmesinden sonra odedigi 2 aylik nafaka icin bana dava acti, o 2 aylik fazla odedigi nafakayi kendisine faiziyle geri odedim.
bi insanin babasi bunu yapabilir mi diye cok dusundum, artik dusunmuyorum.
  • uyku semesi  (06.10.12 13:09:08) 
çok yakın bir kız arkadaşım kezbanmış, haberim olmadı.

sevdiğim kızın da kankasıydı, daha açılmamıştım ona, o da o sıralar başkasını seviyordu. kezban aklından öyle bir senaryo kurgulamış ki, az kalsın kızın tuvalet kağıdı oluyorduk. böyle anlatınca bi bok olmadı ama detaylıydı baya, 9-10 aylık bir süreçten bahsediyoruz.

aslında öyle ağır bir kazık değil benimki. zaten uyku semese'sininkini de okuduktan sonra yazayım mı diye düşündüm ama kenarda dursun bir şey olmaz.
  • zazazaraeta  (06.10.12 13:18:10) 
çok güvendiğim adam ettiğim biri arkamdan iş çevirdi. çok zoruma gitmişti çok. adam yerine konulmayan birini öyle bir yere getirdim ki. sonra götü kalktı beni sırtımdan vurmaya kalktı. giren çıkan yine ona oldu.


  • nemo problemo  (06.10.12 13:23:56) 
en yakın arkadaşım sevgilime yazılmıştı. sonuç elde edemedi tabi ama çok koymuştu bana.


  • sabenburak  (06.10.12 13:42:52 ~ 13:43:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.