[]

vize almak için hesapta bulunması gereken minimum tutar

nedir? ya da bunun belli şartları var mı? bin liradan az var hesapta diyelim o zaman vize vermezler mi mesela?

not: şengen


 
seyahat süren boyunca seni idare edecek gibi görünen bir meblağ olmalı.


  • zgrydn  (06.10.12 13:03:29) 
sarti var , kalacagin gun sayisina gore hayatta kalabilecek harclik vb sey istiyolar. yanlis olabilir ama 50-100 euro arasi bi tutar istiyolardi galiba gunluk shengen icin.

vfs.globali telefonla arayip sorabilirsin. net degeri ogrenmek icin.
  • kennym  (06.10.12 13:03:59) 
benim bildiğim 3000 5000 tl arasında bir meblağ olması gerekiyordu. ama böle spesifik bişi olduğunu zannetmiyorum sonuçta öğrenciler de gidiyor.
bence genel profilin yaşın ve seni buraya bağlayan şeyler önemli. örneğin bir yerde çalışıyor olman, araban, emlağın vs. adam sınır kapısında da tipini beğenmeyip almayabilir. üstündeki parayı beyan etmeni kartlarını vs göstermeni isteyebilir. artı beyan edilen kredi kartın vardır limiti yüksektir. ve planladığın gezi 2-3 gündür verir.

  • new way of life  (06.10.12 13:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.