[]

Ipod Touch kullananlar bakabilir mi?

ipod touch ile iphone oynanan her oyunu oynamak mümkün müdür? çünkü bazı oyunlara baktığımda "for iphone and ipad" yazıyor da.
bu alete bilgisayarımdaki text dosyalarını sorunsuz bir şekilde aktarıp görüntüleyebilir miyim?
watsapp çalıştırabilmek için ıvırzıvır programları indirdiğimde alet zarar görmez değil mi? (bozulmak, kilitletmek gibi)


 
for iphone yazanların hepsini indirebilirsin. o çözünürlükle alakalı bir durum, bu yeni ip5 ile olaylar karıştı gibi gözüküyor ama for iphone yazanların hepsi ipod için de olur.

tabi ki de. istersen program kullan istersen mail ile at her yolu kullanabilirsin.

whatsapp paralı yalnız. alırsan hiçbir şey olmaz.

edit: metal dedektörünü ilk defa duydum bir ipod kullanıcı olarak. :)) çalışmayan çıkmadı indirdiğim uygulamalar içinden. hatta jiroskopu ile oyun bile oynuyorum. çohoş böyle ipodu ileri eğiyorsun uçak ileri gidiyor, sağ yapıyorsun sağa dönüyor falan.
  • zazazaraeta  (06.10.12 11:27:17 ~ 11:31:12) 
iPhone için olan her oyun oynanır. Sadece navigasyon ve metal dedektörü gerektiren uygulamalar çalışmıyor. Whatsapp kullanmak için Jailbreak yapman ve Cydia'dan Whatspad eklentisini kurman gerekir. Alet zarar görmez.


  • himmet dayi  (06.10.12 11:28:38) 
hepsi oynanmıyor. gerçi ben 3g kullanmıyorum 4g için bilemem.

whatsapp içinse jb yapmanız gerekli. jailbreak yapmak sorun çıkarmaz ama yine de %100 bir şey olmaz diyemem.
  • c1b2k3  (06.10.12 11:28:42) 
peki jailbreak yapınca da paralı mı zazanın dediği gibi?


  • neira  (06.10.12 11:32:32) 
jailbreak in olayı parasız kullanmak neden paralı olsun ki?

bozulma gibi bir lüksü yok

mümkündür sıkıntı olmaz
  • metehan01  (06.10.12 11:42:16) 
ben ipodda iphone programı açmaya yarıyor sanıyordum


  • neira  (06.10.12 11:45:17) 
jb ile birlikte installous denen bir uygulama geliyor, apptrackr.org bu sitede gördüğün tüm programları oyunları bedava indirebiliyosun jb sayesinde.

jb olmadan watsap kullanılmıyo zaten, en azından bende "bu cihaz için desteklenmemektedir" yazdı ve kullanamadım. ta ki whatspad yükleyene kadar.
  • trajikomix  (06.10.12 11:58:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.