[]

Ayı oynatmak

Yahu bu ayı oynatan insanlar nerden buluyorlarmış ayıları? Gidip ormandan yakalayacak halleri yok, nedir yani bu işin çıkışı?

Bi de hiç gören var mı ayı oynatıcısı?

Bu saatte bu nerden aklına geldi diye sormayın nolur.

 
ben küçükken oynatıyorlardı sokak ortasında, ama nereden bulduklarını bilemiyorum. belki bir dişi ve bir erkek yakalayıp kendileri çiftleştiriyorlardır sonrası için.


  • devilred  (06.10.12 01:51:34) 
Yani işte yavru ayıyı nereden buluyorlar ilk etapta onu merak ediyorum.

@devilred şu anda kaç yaşında olduğunu merak ettim hehehe:)
  • buff  (06.10.12 01:58:57) 
cok buyuk olmuyordu o ayılar o tarihlerde dogada serbest halde daha fazla bulunuyordu.yakalayan her kimse oynatıclara satıyordu sanırım.

burnundan demir halkayla adamın elindeki zincire baglı dolasırdı.bir tef birde sopa olan malzeme bu.tef calmaya baslayınca 2 ayak uzerine kalkar baslardı dansetmeye.tef sesi sartlı refleks.anlatılan sac levha ısıtılırken ayını uzerinde tutuldugu ve tef calındıgı.hayvanın ayagı yandıkca baslar zıplamaya.tef sesi duyunca yanacak hayvan.

pelikanla gezen adamda gormusumdur.

yas sormayalım:))
  • duptıs  (06.10.12 02:13:43) 
yavruyken yakalıyorlardır ormandan falan. daha sonra metal bi levhanın üstüne çıkartıyorlar ayıyı. alttan da kızgın ateş. aynı anda da müzik veriyorlar. ayı otomatiğe bağlıyor o müziği her duyduğunda ayaklarının yanacağını hissediyor ve sıçramaya başlıyor.

işte bizim dans ediyor diye bildiğimiz şey hayvana yapılan bir işkence.
  • metehan01  (06.10.12 02:14:09) 
Ben gördüm; fakat çok küçüktüm.
Asıl sorunuza cevabım olmasa da, benim de çok merak ettiğim bir konuydu. Umarım cevap verebilecek biri çıkar.

  • djarwi  (06.10.12 02:25:01) 
annesi oldurulen yavru ayilara ne oluyorsa o oluyor


  • bir varmis bir yokmus  (06.10.12 03:08:57) 
karadenizde dağlarda var gayet.başka yerlerde de vardır.yavruyken alıyor çingeneler.göçüyolar zaten.arabaya koymuşlardır.çingeneler yapıyo o işi.çocukken görürdüm.yasaklandı.tarihini hatırlayamadım ama 85 gibi olabilir.


  • aşksız prens  (06.10.12 08:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.