[]

Erkek arkadaşı varmış abi kızın?

eksiduyu.ru

buna bir göz atmanızda fayda var öncesi için

o yazışmalardan sonra en fazla gün aşırı falan konuştuk, bir kere ikimiz yemek yedik, daha sonra kendisi ve yakın bir kız arkadaşı ile konsere gittik falan. Bu erkek arkadaş konusu geride kalan 1 ay içerisinde hiç gündeme gelmedi, konuşulmadı. Süper bir süreç ilerletemiyordum ben başka problemlerden ötürü; ancak yine de başka buluşmalar, konserler için falan sözleşmiştik.

Bugün ablamızın ağzından, erkek arkadaşıyla yemekte olduğunu öğreniyoruz. Daha da konuşmadık zaten bugün de, önemli olan bir sonraki aksiyon:

Kız bir arkadaşım, "biz bu kadardır konuşuyoruz ediyoruz, sen bana hiç söylemedin erkek arkadaşın olduğunu, neyi amaçladın bunca zaman; neyi amaçlıyorsun" şeklinde bodoslama bir şekilde girişmemi tavsiye ediyor. İleriye dönük herhangi bir beklentim yok, kızın muhabbetini kaybetsem de dünyanın sonu değil dolayısıyla böyle bir şey yapabilirim ama bana yine de biraz ağır geliyor, ne kazanacağım sonuçta diye düşünüyorum. Öte yandan böyle bir "yedekte dursun" muhabbetini de cevapsız falan bırakmayı da çok istemiyorum.

Ne diyorsunuz spartalılar, ne yapalım nasıl cümleler kuralım?

 
sana oyalıyorsun demiştik, daha ne bekliyordun ki? hiçbir cümle kurma, bırak gitsin.


  • devilred  (06.10.12 00:04:25) 
bir yandan başka kovalayarak, rutini bozma, devam. karıya değmiş ki bunca zaman dialog içindesin, yüklenmeden aynı dozda yardır.


  • Ryu  (06.10.12 00:06:36) 
vaktini nie çalmıs senin. nie ümit vermiş? bunların hesabini versin

editliyorum. la kız hiç pas vermemiş ki sana sen kendi kendine mi gelin güvey oldun
  • all girls dream  (06.10.12 00:06:54 ~ 00:10:22) 
uğraşma. ilgilenme hiç bence.


  • somethinginthewayshemoves  (06.10.12 00:09:30) 
bence kız yedekte tutma, oyalama vs. mevzularının dışında, "herkesin kendinden hoşlandığını düşünen kız" olmak istememiş. sevgilisinden en başka bahsetse sana, "bana merhaba dedin ama benim sevgilim var." demiş gibi olacaktı, verdiğin linkte senin attığın yemlere başka bir şey dese, yine başta bahsettiğim "ay bana mı asılıyorsun yhaa" kafasında hissedecekti kendini. bence durum bu.


  • avagadro  (06.10.12 00:13:46) 
@devilred olabilir abi, idmansızız bir süredir

@ryu bilemiyorum açıkçası, kanka muhabbetine de bağlayabilirim, keza çok düşkün/takıntılı falan olduğum bir insan değildi.
  • soth  (06.10.12 01:14:56) 
iyi de oyalama niyetindeki hatun, muhabbetin hararetindeki en ufak bir değişimi, ayıktı itoğluit diye algılayacaktır.

kanka falan triplerine giriceksen, hiç girme, sorularını sırala, en azından yanıtsız kalmazsın.

ben olsam firesini beklerdim, yani beklerken oyalanmak maksatlı değil, dediğim gibi, alternatiflerle de ilgilenmeye başlardım, sonuçta bu hatun ne niyetle olursa olsun seninle ilgileniyor.

ki zaten ilişki aleminin heycanı budur amk, birini tanır başkasına yazarsın.
  • Ryu  (06.10.12 01:36:40) 
öncekileri de okudum. devilred'in önceki soruna cevabına sesli güldüm. lunedor ve atesikus pek doğru soylemisler vaktinde.
ama en çok yalnux haklı çıkmış.

seni denemiş, test etmiş, yan ceplemiş, şöyle bir tada bakmış, evet. ama cevap? bunlar yeterince açık sanki, daha nasıl bir soru sorulabilir ki bu kıza? yani ne diyeceksin ki? nasıl sorarsan sor, hem hakkın olmadan hesap soruyor olacaksın hem de elinden yepisyeni oyuncağı alınmış çocuk ambalajında görüneceksin. eğer normal iletişim kurayım ben de onu yan cebime koyayım dersen, bu da pek mümkün değil gibi, çünkü kızın sana bunu şu anda ifade etmesinin bir nedeni var. bir karar alıp yaptığı bir şey olduğunu düşünüyorum. muhtemelen erkek arkadaşını değerlendirme sürecindeydi ve erkek arkadaşı o dönemi/testi geçti. bu da seni gözden çıkardığı anlamına geliyor.

gri bölgenin sonunu getirmiş ve bunu bilerek yapmış. muhtemelen seni de kullanıyor olmak istememiş (daha fazla?). ondan dolayı bu karara saygı duyabilirsin. fazla yapılacak bir şey olduğuna inanmıyorum. başka kızları fark et ve onlara şans ver. dünyada çok fazla insan var.
  • fauxhumanitas  (06.10.12 01:57:06) 
fauxhumanitas olayı çok güzel özetlemiş. tamamen aynı şeyleri düşünüyorum.


  • desidire  (06.10.12 02:11:52) 
abisi kusura bakma da ben daha ilk duyurundan senin pek beğenilmediğini anladım; şöyle ki mesajlarda muhabbeti tek taraflı açtığın zaman(yani sadece sen sorunca kız cevap veriyorsa)bu işin oluru olmuyor maalesef.kız kezban olarak görünmemek için de sana şirin cevaplar verebiliyor arkadaş niyetine ama bunun hoşlanmayla pek alakası yok.


  • gates  (06.10.12 11:46:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.