[]

Baş Ağrısı

Sevgili Hipokratlar,

3 gündür yoğun bir şekilde başım ağrımakta. Daha da devam ederse doktora gideceğim ancak belki de çok basit bir çözümü vardır diye buraya sorayım dedim önce:



Baş ağrısı üç gündür aynı yerde, hiç farklı bir yere geçmedi, sol şakağımda var ve gözlerimi kaldırıp arkaya bakmaya çalıştığımda ya da kafamı sol arkaya falan döndürmeye çalıştığımda şiddetleniyor.


Son zamanların önemli değişiklikleri:


- Birkaç haftadır diyetteyim ama sadece son 3 gündür baş ağrısı var, sanki bundan değil gibi geliyor
- İlk sebep olarak spor geliyor. 100+ kilo bir şahsiyet olarak 3 gündür yüzüyorum ama günlük 300 - 500 metre falan ve yarım saat sadece; aslında çok yoğun bir spor aktivitem yok ama alışık değilimdir ya da klordan falan olabilir mi diye düşünüyorum
- Stres var son zamanlarda ama bu hep olan bir şeydi
- Dolunay molunay falan?

Minoset ve apranax fort denedim, apranax biraz hafifletti ama geçirmedi, minosetin hiçbir etkisi olmadı.

İlaç kısmı bir yana tabi de, neyden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl kurtulabilirim dersiniz?

 
üç gündür sürekli devam ediyor mu? yoksa ara ara mı?


  • sle  (05.10.12 23:17:15) 
@evegirmekistemiyorum

teşekkürler, tavsiyeyi de deniyorum; mide bulantısı hiç olmadı bu süre içerisinde, migren de daha önce yoktu inşallah çıkmaz tabi

@sle

salı akşamı spora başladım, çarşambadan bugüne bazen yoğun bazen hafif bir şekilde devam ediyor; bazen 1-2 saat ağrımıyor, bazen 3 saat hafif sızı, bazen 2-3 saat yoğun ağrı şeklinde.
  • zaugnakhaldun  (05.10.12 23:25:06) 
baş ağrısı için genelde gerilim tipi denir geçiştirilir fakat aynı noktada ısrarla devam eden bir başağrısını atlamamak lazım doktora gidin mutlaka. bir de tansiyonunuzu ölçmenizi öneririm (günde 2-3 defa) nasıl seyrediyor.


  • sle  (05.10.12 23:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.