[]

Buhar makinasi, Nem Verici

burun, bogaz kurumumasini engellemek icin islak havlu koymaktan daha etkili bir cozum olarak buhar makinasi almayi dusunuyoruz. ismi nem verici diye de geciyor. ikisi de ayni sey mi bilemedim gerci. 35 liralik febbre diye bir sey var koctas'ta. ise yarar mi acaba? kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir marka, model oneriniz olur mu?




 
Bizde Sinbo'nun bir modeli var. Memnunuz. Bu cihazlarda önemli olan su haznesinin büyük olup, sık sık doldurmak gerekmemesi ve tabi ki mümkün olduğu kadar sessiz çalışması. Özellikle geceleri kullanılacağından sessizlik çok önemli.


  • 44  (30.11.08 10:33:48) 
babam için almıştım sinbo marka bir tane, buhar makinası, nem verici aynı anlamda. bir de hava temizleme cihazı diye bir şey var eğer ortamdaki tozdur, partiküldür falandır onları temizlemek için. febbre nasıldır bilmem ama sinbo güzeldir haznesi de büyüktür zırt pırt su koymak gerekmez.


  • phonex  (30.11.08 10:38:18) 
dun gece kullandim uzun aradan sonra. benimki de simbo pyrocum, islakkedi aldi. bir sorun cikarmadi simdiye kadar. 6 lt ye kadar su aliyor yanilmiyorsam. genelde sinbo'nun diger urunlerinden insanlar memnun degildir ama bu aleti simdilik sorunsuz.
sah-6101 bizimkinin modeli. az yakiyo serefsiz : )

  • la traviata  (30.11.08 11:55:53) 
ben de sinbo kullandım. gerçekten de çok dandik bir marka olduğu kanısına varabiliyorsunuz diğer ürünlerde ama hava nemlendirme cihazı iyi. insanın ağzı burnu hiç kurumuyor uyurken. biz mediamarkttan aldık ama migros'larda var sanırım. 50 lira civarı.


  • uckac  (01.12.08 02:19:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.