[]

New York- Mac Book- Tax konusunda bilgisi olan

Selamlar , New York'a gidecek bir arkadaşım var. Kendime bir macbook pro aldırayım diyordum 1200$'dan. Fakat yeni öğrendimki bu vergisiz hali imiş. Vergili hali 1300$ gibi birşey olacak. 1300*1,8=2340 tl olacak. Bilkomdan ucuz ama şuan Vatan bilgisayarın sitesinde 2599 tl'ye satılıyor. Retinasız 13 inç model. Garantisiz olmasındansa Vatan'dan almak mantıklı geldi. Amerika'dan tax free alışveriş yapamıyoruz değil mi? Yani 1300 doları paşa paşa ödeyeceğim. Bir de bu vatan'dan alınan macbook'lar eski seri falan değildir dimi (Bir ara air'in kasa falan değişmişti onun gibi bir seri değişimi yani kastettiğim) ben bir fark göremiyorum ama yamuk çıkarmı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 3700 tl gibi birşeydi Bilkom fiyatı. Ne dersiniz duyurucular bu sorularıma bir el atsanız süper olacak. Teşekkür ettim şimdiden.




 
amerika'dan tax free alamiyorsun. pasa pasa odemen gerekecek 1300'u.


  • lorenzen  (03.10.12 22:13:33) 
vatan ilanina bakmadim ama cok buyuk ihtimalle eski modeldir. amerikadan alinacak olan yeni nesil macbook larin burada bu fiyatlara satilmasi imkansiz.


  • chavezding  (03.10.12 22:27:49) 
Baktığım kadarıyla aynı model. Emin olan bir arkadaş söylese süper olacak. :)


  • layer26  (03.10.12 23:41:24) 
(git: 484046)


  • disq  (04.10.12 00:23:12 ~ 00:23:36) 
valla şimdi baktım aynı görünüyo ikisi de gerçekten. eğer sitedeki bilgiler doğruysa fena görünmüyo.


  • chavezding  (04.10.12 01:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.