[]

google arama geçmişi nasıl silinir?

google arama geçmişi nasıl silinebilir, temporary internet files ya da internet geçmişini silince gitmiyor.




 
ie6'da internet seçenekleri kısmında "otomatik tamamla" kısmı var, oradan silinebilir. ie7'de ise denemedim ama yine internet seçenekleri kısmındaki "gözatma geçmişi" isimli yerden silinir herhalde.


  • sanal uyku  (29.11.08 23:07:55) 
smartprotector.com

buradan smart protector proyu indirin. kurun.
o tek tuşla her şeyi silsin.
  • tabudeviren  (29.11.08 23:31:26) 
boş arama çubuğunda aşağı ok tuşuna basıyorum eski aramalar geliyor. bitene kadar delete tuşuna basılı tutuyorum. daha kolay yolu vardır elbet ama bu işimi görüyor. bütün bunları ff ile yapıyorum. diğer browserları bilmem. ;)


  • uther  (29.11.08 23:33:17) 
  • ermanen  (30.11.08 00:20:59) 
Merhaba,
"uther"ın söylediği yol IE'de de oluyor ve ben de öyle siliyorum. Kutucuğa bir kere tıklayıp bekliyorsunuz ve arama geçmişi beliriyor. Sonra fare ile en üsttekinin üzerine gelip "delete" tuşuna oradaki bilgiler bitene kadar basılı tutuyorsunuz.
Hepsi bu! ;)
  • nuage  (30.11.08 00:26:45) 
silmek istediğin kelimeyi highlight yaptıktan sonda klavyedeki del tuşuna baman yeterlidir.


  • erancha  (30.11.08 01:00:29) 
firefox'un üstündeki küçük arama kutucuğunu diyorsan oraya sağ tıklayıp arama kayıtlarını temizleye basmalısın. eğer web sitesinden aradıysan ve oradakileri silmek istiyorsan araçlar-özel verileri temizle-kayıtlı form ve arama geçmişine tıklarsan aradığın sözcükler silinir. ie7 için araçlar-gözatma geçmişini sil-form verileri sanırım.


  • eruda  (30.11.08 10:10:24) 
google da aradığın kelimelerin üstüne gelip delete ye basman yeterli zaten erancha söylemiş yine uzun uzun yazayım dedim..


  • madrigal  (30.11.08 14:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.