[]

Çimlenmeyen adam

Neden?
Yani çok ayıp.. Neredeyse bir hafta oldu olacak belki oldu da haberim yok.. Sabah akşam düzensiz şekilde suluyorum.. Yani bazen unutuyor olabilrim tamam ama özür diliyorum sonra bol bol suluyorum susamıştır diye..
Hem ilk tecrübem daha..
Niye çimlenmiyor bu adamın kafası yahu?

 
bence ilk 3 gün çok önemli, mesela ilk gün sabah sulayıp akşam sulamadıysanız tohum bir daha canlanmıyor. bir de artık çimlenmez bence bir arkadaşta vardı çimlenmediydi ondan biliyorum.


  • turtle  (29.11.08 20:02:37 ~ 20:03:01) 
hadi ya..
o zaman estetik müdahale yapcaz mecburen..
neredeydi ki şu makas?.. asddfnıyhkhj =P

(saol bu arada.. sıkılmıştım zaten sulamaktan.. olmadı kafasına fırça falan takarım yaparım bir şeyler.. kel de fena değil gibi aslında şöyle alıcı gözle bakınca.. hmm..)
  • p shadow  (29.11.08 20:08:52) 
Koyu renk bir bayan çorabının içerisine biraz "zar talaşı" döküyorsunuz. Sonra çim tohumlarını koyup, üzerine yine zar talaşı dolduruyorsunuz. Çim tohumları tepeye çok uzak kalmasın, biraz yakın olsun. Şeklini de istediğiniz gibi verebilirsiniz. Göz, ağız, burun için ne kullanabileceğiniz de size kalmış. Mesela gözler için düğme gayet uygun. Ben kalın, bakır bir telden gözlük bile yapmıştım. Bazı arkadaşların hazır aldığı çim adamlarının saçları seyrek çıkmış ve pek uzamamıştı. "Kel adam" diye dalga bile geçmiştim onlarınkilerle hey gidi... Benimkisinin saçları Street Fighter'daki Guile gibi olmuştu valla.

İçimden geldi, yazayım dedim.
  • shangrilla  (29.11.08 20:49:03) 
@divit ve Shangrilla, sizin sayenizde bir çim adam ameliyat masasından döndü.. şimdilik..
ben şunu biraz daha suluyayım..
fısfıs yapıyorum ama bol keseden yani öle cimrilik yok.. hala az mı geliyor nedir anlamadım..

hadi bir hafta daha sabredeyim bari.. olmadı evde kesme biçme aleti bol.. iki gün sonra papatya adam olcak dalga geçicek millet haberi yok..
  • p shadow  (29.11.08 20:58:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.