[]

diş arasına kaçan mısır kabuğu

patlamış mısır yerken dişimin sağ en arkadaki dişimin kısmına o ince mısır zarı gibi olan yer kaçtı ve çıkartamıyorum. lütfen her türlü öneriye açığım diş fırçası, ip, iğne, kürdan, yara bandı yapştırıp çekmek dahil aklma gelen her yolu denedim. sakız da işe yaramadı. ne yapsam?(dişçi demessiniz umarım)




 
tamamen sallıyorum;
-tuzlu suyla gargara yapabilirsin,
-farklı şeyler yiyebilirsin böylece ağzındaki tükürük salgısı artar, e o salgı da su değil ya az da olsa yiyecekleri parçalıyor, zamanla yok olacaktır,
-sakız çiğnemeye devam et.. daha yapışkan sakızlar bul
  • p shadow  (29.11.08 19:43:28) 
bekleyeceksin, birde bakmışsın yarına cıkmış


  • blackidom  (29.11.08 19:43:53) 
cevaplara çok teşekkürler ama az önce küçük bi ayna yardımıyla büyük bi aynanın karşısına geçip baktım küçük bi delik gözüküyo acaba mısır delmiş olabilir mi diyorum? ya da belki mısır falan yok diş etiyle ilgili bişi? ama bana mısır kabuğu incecik olup diş etine saplanmış gibi geliyor. sıcak su ve tırnak demişsiniz ama onları zaten denedim. bişiler yemek aklıma geldi ama bu saatten sonra yemek yemek istemedim. ha kesin çıkarcağını bilsem bi koyunu çiğ çiğ yiiim o derece sinir bi durum.


  • rentts  (29.11.08 19:51:10) 
vakumlu bişeyle çektirmek aklıma geldi ama o kadar ince vakumlu alet yok ne yazık ki. kbb doktorlarında oluyo ya böyle ince borular vakumla kulağın ya da burnun içindeki pislikleri çekiyolar. oy iğrenç.


  • rentts  (29.11.08 19:52:41) 
Opusunce geciyor.


  • ermanen  (29.11.08 19:53:37) 
ya geyik yapmayın olm. allah sizin de başınıza versin de görün.(büyük beddua ettim bak)


  • rentts  (29.11.08 19:56:36) 
gecmis olsun. muhtemelen orada o bahsettiginiz misir kabugu vardi ve uzun suren gayretiniz sonunda ondan kurtuldunuz. kabukla bu kadar cok ugrastiginiz icin ya o bolgeyi tahris ettiniz, ya da size hala oradaymis hissi veriyor. en iyisi hic dokunmayin ve yarin aksam tekrar bakin.


  • comptrol  (29.11.08 20:33:54) 
evet ben de nadasa bırakmaya karar verdim bence de bişi yok ama varmış gibi geliyo. o diil de 20 lik diş çektirmek acıtıyo mu? yarısı çıkmış o da çürümüş. bazı bazı o da ağrıyo ama doktora gitcek para yok sosyal güvencem olmadığı için. ehue yakında hayrına yirmilik diş çekecek dişçi aranıyor diye duyuru açıcam buraya ama utanıyorum=) böyle yavaştan yolunu yapayım. 8)


  • rentts  (29.11.08 20:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.