[]

yüzde şişlik

selam tohtorlar, selam tıp alimleri.
dün iki tane serum yiyip bütün bir günü hastanelerde geçirdikten sonra bu sabah yüzüm botokslu gibin, nur topu gibi kalktım öyle ki aşağı baktığımda yanaklarımdan bişey göremiyorum nerdeyse. yüzüme şişme yanak, elmacık kemikleri eklemişler. normal midir bu? hayır bir kere daha hastaneye gidip derse girmezsem bu dönem çakmam an meselesi olacak.



 
ilaca alerjin mi vardı acaba...
evde varsa bi antihistaminik at madem.

yok mu atarax / fexadin / aerius / doxafin / allerset ...
  • siradisi00  (03.10.12 10:22:54) 
evde yoktur da yarım alsam bile atarax'tan sonra iki gün uyanamıyorum.


  • mula  (03.10.12 10:23:55) 
serumun içine herhangi bir ilaç koydular mı?

koydularsa ilaca allerjiniz vardır, eğer atarax uyuşukluk yapıyor diye içmek istemiyorsanız xyzal var içinde de levosetrizin var. uyuşukluk pek yapmayan tipte bir antihistaminiktir.

yalnız mutlaka o ilacı tespit edin, sonraki hastaneye gidişlerinizde de size uygulanacak her tedaviden önce belirtin. bu yine hafif bir reaksiyon olmuş anaflaksi de olabilirdi sonuçta.
  • tarcinvemizika  (03.10.12 22:43:11) 
ilk gittiğim hastanede sadece bulantı için ilaç katmışlardı seruma, gece daha kötü olunca gittiğim hastanede ne kattılar hiç bilmiyorum. şişlik de hala inmedi. yarın bir dermatoloğa gideyim diyorum. ama seruma ne kattılar nasıl öğrenebilirim ki, baktım şimdi çıktılara filan, yazmıyor.


  • mula  (03.10.12 22:55:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.