[]

Microsoft Eğitimleri

Yetkili Microsoft Eğitim kurumlarından hangisini önerirsiniz?
Bilge Adam vs adı çok duyulmuş olanlar oldukça pahalı galiba. Bunu hak edecek kadar iyiler mi?

Önerileriniz nelerdir?
Not: 7-8 yıldır bir yazılım firmasında Delphi(6) ile kod geliştiriyorum. Amacım Visual Studio ile .Net'e geçmek. Yani derdim sertifika alayım cv min yanında dursun değil. Ama bu kadar eğitim alınca da sınavlarına girerim hani...

Almayı düşündüğüm eğitimler:
-10262 Developing Windows Applications with Microsoft Visual Studio 2010
-10263 Developing Windows Communication Foundation Solutions with Microsoft Visual Studio 2010
-10265 Developing Data Access Solutions with Microsoft Visual Studio 2010

- 10266 Programming in C# with Microsoft Visual Studio 2010 (sanırım bu üsttekilerden önce gelmeli?)

Önereceğiniz diğer eğitimlere de açığım.

Zaman ayıranlara teşekkürler.

 
2012 eğitimi bulabiliyorsan onları al. gerçi şu an çok taze daha. bir de bilge adam bir paket halinde "yazılım ve veritabanı uzmanlığı" eğitimi veriyor. program paket olarak veriliyor ve bölümlere bölemiyorsun. içinde web programlama da var, objective C de... buradan bir bak istersen:
bireysel.bilgeadam.com

fiyat da tabii ki diğer eğitim kurumlarına göre pahalıdır. ama eğer gidecek olursan kendine güvenin de azsa, adamlar eğitimi ve gazı verip güzel bir özgüven sağlıyorlar. sonrasında üstüne koymak senin elinde.
  • loveinaflipbook  (03.10.12 07:50:40) 
bilge adam mezunu olarak, kesinlikle tavsiye etmiyorum. öğretmenleri genel itibariyle çaylak. zamanında iyi öğretmenlerle isim yapmış şimdi az maaşlı yeni mezunları çalıştıran bir kurum. ha iyi hocaları yok mu var (bkz: mehmet x ) ama büyük çoğunluğu acemi, microsoftla işbirliği güzel bir yapıdır. sertifika verirler ama ta manasıyla öğretemezler. pahalı mı hemde nasıl, yanında ki arkadaşın senden bin tl az vermiş olabilir. uçak bileti mantığıyla kurs satıyorlar, tecrübe ile sabit ;)


  • Ramiegovic  (03.10.12 12:23:17) 
Peki şuna git diyen yok mu?
Yada söylediğim derslere ilave/çıkartma yapmak isteyen?

  • erci  (03.10.12 14:32:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.