[]

mehmet ali erbil'in oyunculuğu

yılların geyiğidir. mehmet ali erbil aslında çok yetenekli bir oyuncuymuş da, küheylan'da harikalar yaratmış da, para için bu yeteneğine ihanet edip 2. sınıf dizi ve filmlerde oynamaya başlamış da...

mehmet ali erbil'in, sitayişle bahsedilen oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? "şu dizi/film/oyunda iyi oynamıştı" diyebiliyor musunuz?


 
Bi Hemşo'da iyiydi bence.


  • efreet sultan  (02.10.12 22:52:21) 
geyik değil aslında, annem onu tiyatroda izlemiş, ünlü değilken, çok iyi olduğunu bizzat ondan duydum. sonra başlamış şov dünyası.
tiyatroda iyi olmanın yanında her oyunda iyi olmak da önemli. sürdürememiş herhalde.

  • neynep  (02.10.12 22:59:15) 
hemşo ve maskeli beşler kıbrıs'da iyi rol kesmişti. diğer oynadığı komedi filmlerini söylemeye gerek yok zaten hepsinde vasat sayılabilir ya da belli bir kalıbın üzerine çıkamıyor desek daha doğru olabilir. neredeyse tüm rolleri birbirinin aynısı...


  • guest  (02.10.12 23:00:36) 
eski hababam sınıflarından birinde oynamıştı. orada çok iyidir oyunculuğu. yakın tarihte oynadığı filmlerin hepsi birbirinden dandik olduğu ve hitap ettiği kitlenin beğenisine uygun olarak abartılı oyunculuk sergilediği için değerlendirme yapmak çok sağlıklı olmaz.


  • juninho77  (02.10.12 23:01:12) 
zamanında iyi oynamış olabilir ama ben o döneme denk gelmedim sanırım.
benim için çarkıfelek, tatlı kaçıklar ve az sonra parmağından ibaret bir insan.

  • 9kuyruklukedi  (02.10.12 23:01:24) 
konservatuar mezunudur. ses tonu, ses rengi çok iyidir. sesini çok iyi kullanır. çok da iyi oyuncudur aslında. ciddi bir oyuncu olsa, ciddi yapımlarda rol alsa parmakla gösterilen bir tiyatrocu, aktör olabilirdi. nedeni nedir hiç bilmiyorum, yorum da yapmak istemiyorum ama kendisi işi cıvıklığa vurarak popüler olmayı seçti.

şu dizi/film/oyunda iyi oynamıştır diyemiyorum, ama "oynasaydı iyi oynardı" diyorum. şu saatten sonra oynasa da ciddiye alınmayacağı için artık çok geç.
  • kibritsuyu  (03.10.12 00:11:14 ~ 00:12:15) 
Kendisini oyunculukta son derece yetenekli ve başarılı, rol aldığı işler sebebiyle son derece haysiyetsiz buluyorum.


  • jimjim  (03.10.12 00:23:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.