[]

askerlik durum belgesi

merhabalar,
1990 doğumluyum.myo'dan yeni mezun oldum.4 yıllığa tamamlamak için aöf'e kayıt olucam.askerlik durum belgesi istiyorlarmış.ben şu zamana kadar hiç gitmedim şubeye.tecil falan işlerine yani.şimdi yarın gideceğim.bi sıkıntı olmaz sanırım? bilenler beni biraz bilgilendirebilir mi?



 
başlar yukarı donlar aşağı yok artık.bunu sormak istediysen


  • aşksız prens  (02.10.12 22:08:05) 
daha açıklayıcı bilgisi olanlar yazsın lütfen


  • Vermillion  (02.10.12 22:12:55) 
herhangibi bir sıkıntı çıkmaz merak etme, dilekçe yazacaksın orada durumu bildireceksin. dakikasında çıkartıyolar artık, eskiden 1-2 gün sonra verirlerdi.
yalnız kalabalık olabilir erkenden git.

  • ardaklos  (02.10.12 22:20:58) 
ben yuksek lisansa basvurmak amacli almak icin gittim bir kere subeye. giriste gerekli belgelerin yazili oldugu bir pano vardi, evraklari hazirladim ertesi gune.

iceri aldilar, saglik bi seysi getirmen lazim dediler, daha buyuk bir askerlik subesine muayene olmaya gittim. giriste boyumu, kilomu olctuler. iceri girdik, tisortleri cikardik 5 sap, baktilar soyle bi, giyinin dediler. askerlik yapmaya elverislidir belgesini alip mahalli subeye geri dondum. komando olmak istiyor musun diye sordular, o anda komando olabilmek guzel gibi geldi, olurum dedim. komutanin cay muhabbetinin bitmesini bekledim, muhuru vurdurdum.

bu kadar.
  • osuruklu  (02.10.12 22:23:22) 
kardeş ben 89'luyum. 2011 eylül'de myo'dan mezun oldum ve 2012 haziran ayında şubeye tırsarak gittim. hemen sevk işlemlerine başlayalım çünkü kaçak konumunda olabilirsin dediler. ha bu arada dgs'ye gireceğimden ve üniversiteye kayıt olabileceğimi söyledim. neyse, muayane için hastaneye gönderdiler, gataya mataya gittim geldim. daha sonra hakkım olan 2 yıl tecilden 1 yılım kaldığını söylediler ve 86.maddeden dolayı tecil ettiler. 2013'ün sonuna kadar.

öğrenci olduğunda öğrenci olduğua dair belgeyi getirmemi söylediler.

bu da böyle bir anımdır.

yani demek istediğim ben neredeyse 1 yıl sonra gittim, sorun çıkmadı.
  • eternal_soul  (02.10.12 23:06:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.