[]

Askerlik Tecili Nasıl Yapılır

Sonunda gittim yaptırdım, yalan yanlış bilgilerin çokluğundan aratılınca çıkması açısından paylaşmak istedim.

Lokasyon: Kadıköy-Üsküdar Askerlik Şubesi
Tarih: 01.10.2012
Kütük: Trabzon

Sıra olur diye sabah 6 gibi gittim ama mesai saati 8:30 geldiğinde toplamda 10 kişi bile değildik. Celp zamanı olmadığı için bu aralar çok sıra olmuyormuş. İçeriye girip tecil ile ilgili bir form doldurduktan sonra sıra alıp yukarıya belgelerinizi onaylatmaya çıkıyorsunuz. Belgelerinizi şube başkanı onayladıktan sonra sizi aile hekiminize sevk ediyorlar. Aile hekiminiz raporunuzu verdikten sonra şubeye geri dönüp tekrar şube başkanına belgelerinizi onaylatıyorsunuz. 8:30'da başladığım süreç 11 gibi bitmişti. Çalışanlar oldukça yardımsever. Nette saçma sapan, 5 yıl önceden kalma yorumları okuyup telaşlanmaya gerek yok.

Gerekli Belgeler: 4 adet vesikalık fotoğraf, diploma veya mezuniyet belgenizin aslı ve 4 adet fotokopisi.

 
iyi oldu bu bilgi 10 güne gidecem var ol, o zaman ilk hekime gideyim?


  • soluman  (02.10.12 22:40:17) 
@soluman

Onlar belge verecek 2 tane rapor için. Doktor kafasına göre veremiyor ne yazık ki, ilk durak şube.
  • daddy  (02.10.12 23:39:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.