[]

sürücü kursu

kapitalizmin ta mınakoyim ehliyet almam lazım bu yüzden istanbul anadolu yakasında ucuz sürücü kursu bilen gören var mı bir de nereye gideyim aha bura çok iyi diyeceğiniz bir yer var mı?

kapitalizmin mınakoymuş muydum. hee koyduydum


 
Gelişmiş ülkelerde ehliyet almak için sürücü kursuna gitme gibi bir zorunluluk yok. Bizdeki sürücü kursları da tamamen göstermelik ve milletin parasını yolma amaçlı.

Sorunuza gelince; sürücü kursunun iyisi kötüsü olmaz. En ucuzuna gidin, direksiyon için de güvendiğiniz birilerinden ders alın.
  • 386 dx  (02.10.12 18:15:02 ~ 04.12.12 04:50:55) 
ben araba 6 yıldır sürmeyi biliyorum ve 2 yıldır bir fiil araba kullanıyorum ama ehliyet alma gibi bi niyetim yoktu. şirket şart koştu. ben de yapmıyorum almıyorum lan diyemedim. çünkü benim paraya ihtiyacım var. benim paraya ihtiyacımın olma sebebiyse vatandaşlık bağı ile bağlı olduğum devletin bana barınacak yer vermemesi, bana kendin her türlü yaşa diyip benden burada yaşadığım için vergi alması

tabi ben kime anlatıyorum amk. biz mağara yaşamına dönelim iyisi

bir de isim verin adres verin telefon verin olm
  • zugas  (02.10.12 18:23:29 ~ 18:24:46) 
üsküdar da semaş sürücü kursu vardı. ucuzdur o.


  • kenarortay  (02.10.12 18:24:18) 
tanıdık torpili ile işleyen bir ekonomik sistemde çalışmak didinmek? neyse 2009'un duyurusu ama şunun bi yardımı olabilir belki bi araştır. (git: eksiduyu.ru)


  • forbidden archangel  (02.10.12 18:28:35) 
anadolu yakasının neresi?

pendikte gidiyorum ben 450 lira.
  • mattiadestro  (02.10.12 18:33:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.