[]

Render mevzusu /mimarlar, mühendisler

Merhaba,
arkadaşımın yeni aldığı bilgisayarımı bu konuda bir denemek, kısa bir stress test yapmak istiyoruz. Mimarlık hazırlık öğrencisi, tam emin değilmiş aldığı sistemin işine yarayıp yaramayacağına, abi sende vardır bir şeyler deneyelim dedi, benim de hiç alakam yok.

O yüzden sizden ricam şu, mimarlıkta kullanılan belli bir programdan alınacak, ödev olarak verilecek kıvamda bir render'ın render'lanmamış halini bana yollamanız. Ben de o programı bulup kurucam, düz dosyayı programa vericem, alet bakalım ne kadar sürede render'ını çıkaracak diye ölçücem. Bir de sizde ne kadar sürdü onu söylerseniz çok mutlu olurum. Tabii birkaç saniye sürecek bir işten ziyade, birkaç saat sürmesi daha iyi olur.

Yani sizden ricam sadece denemelik, ödev karmaşıklığında bir dosyayı göndermeniz :) Teşekkür ediyorum şimdiden.

Adres: cnr0 etişareti me.com

Gelebilecek yorumlar sebebiyle duyuruyu soru olarak sorma gereği duydum, ne saçma iş ulan bu ya da o öyle olmaz böyle olur falan diyebilecekler çıkabilir.

 
Revit 2012 için şöyle bir şey var: www.revitforum.org
(Sadece render değil çalışma hızını da ölçüyor. Hem de insanlar kendi sonuçlarını da yazmışlar falan.)

  • edaydin  (02.10.12 17:12:20) 
adresine gönderdim bir dosya.. Ancak revit falan değil.. Ben autocad ve max kullanıyorum.. Gönderdiğim sahne de max sahnesi.. revit kullanımı gözlediğim kadarıyla oldukça az..


  • Lekter  (02.10.12 17:27:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.