[]

Alex nicin bu kadar seviliyor?

Futbolla hic alakam yok. Bu adamin bu kadar sevilmesinin sebebi ne? Sadece super bir futbolcu olmasa gerek?




 
Kişiliği sebebiyle.


  • otonom  (01.10.12 22:04:22) 
efendi olduğu içindir. herhangi bir taşkınlık yapmadığı ve hep oyle olduğu için seviliyor olsa gerek.


fenerli degilim , futbolla ilgim yılda bir iki kere arkadaslarla mac izlemekten oteye gecmez ama alex de sempatik adam..
  • kennym  (01.10.12 22:05:47) 
Samimi çünkü duyguları gerçek fenerbahceye de türkiyeye de gercekten saygısı sonsuz onun için her şey para değil adam gibi adam.Can o ya can!


  • esinikaybetmiscorap  (01.10.12 22:06:59) 
basarili bi adam, kaptan. saha disinda da efendi, taraftara yakin. yeterli degil mi sevilmesi icin?


  • risko  (01.10.12 22:08:02) 
kendi adıma cevap veriyorum:
alçakgönüllü,mütevazı,bence önemli bir ayrıntı karısını çok seviyor ve ailesine çok bağlı,işini iyi yapmasından öte şımarmıyor.alex bir mühendis olsaydı onu da titizlikle yapar ve en güzel şekilde işini bitirirdi.alex dürüsttü.hani bazı adamlar vardır.paranı malını emanet edersin ve başına bi iş gelmeyeceğini orada senin yanında bulunduğundan daha güvende olduğunu hissedersin ya işte alex öyle güvenilir bir adamdır.

futbolda da çok kere fenerbahçeyi ipten almıştır.verdiği gol pasları adeta al da at der gibidir.maçta nadiren top kaybeder.geriye atar ama o topu rakibe kaptırmaz.yapabiliyorsa ileri yapamıyorsa da o top yine fb de kalır.maçta çok kere şahit oldum olduğu yerden ileri götürülemeyen bir topu mevkisinden dönüp topu alıp paslarla rakip yarısahaya taşımış tehlike yaratmışlığı gol atmışlığı vardır.
  • error522  (01.10.12 22:08:52 ~ 22:10:07) 
Adam kelimesinin sözlük karşılığı olduğu için gerek saha içi gerekse Saha dışı nda


  • skywalkeremre  (01.10.12 22:19:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.