[]

Bursa'da sevgiliyle kalmalık otel

Selam arkadaşlar
Daha önce gittiğiniz, kaldığınız, memnun olduğunuz, güvenli, cep yakmayan ve temiz bir otel, pansiyon vs bileniniz varsa benimle paylaşabilir mi? İnternet adresi veya iletişim bilgileri olursa çok şeker olur. Teşekkürler.



 
bursa maalesef biraz sıkıntılı bu otel konularında. öğretmenevi var merkezde orayı arayıp fiyatları sorabilirsiniz.


  • aysiku  (01.10.12 22:03:27) 
Bursa'yı böyle bilmezdim ben ya, çok şaşırdım yazdıklarınıza. Bakıcaz artık bi çaresine


  • ucan pirasa  (01.10.12 22:17:39) 
Booking.comu deneyin.


  • uyku semesi  (01.10.12 22:31:03) 
bursa böyle değil zaten, senide bursayı böyle bilmemen gayet normal. arkadaşlar tamamen saçmalamış.

3 yıldız ve üzeri her türlü hotelde istediğin kişiyle istediğin şekilde kalırsın sorun olmaz. zaten bu 3 yıldız konusuda bursa'ya özgü değil 2 veya daha alt sınıf hoteller için istanbul'da da sorun yaşarsın başka bi şehirdede. (bodrum vb. yerlerde ki pansiyonlar doğal olarak istisna).

öncelikle lokasyon önemli mi ? ben bizzat tecrübe ettiklerimi ve memnun kaldıklarımı söyleyeyim heykel'de tiyatronun orada efe hotel 3 yıldızdır, muhteşem bi terası var kahvaltı orada veriliyor. odaya şarap vs. bilimum ikramda bulunurlar asla sorun yaşamazsın. 180 tl gibi bi ücreti var.

kent meydanı'nın yanında, ben geceleri kat3'te takılırsam burayı tercih ediyorum central hotel var kesinlikle sorun yaşamazsın defalarca kaldım aracını kapıdan alırlar, araç yoksa taksi vs. her türlü yardımda/teklifte bulunurlar hotel ortalamanın üzerinde kaliteli lcd tv vs. lobiside gayet şık bunların bahçesi var acaip keyifli bi ortam. ayrıca lobide barda bulgaristan göçmeni kırık bi kadın çalışıyor dışarı çıkmaz orada takılırsın neşenize neşe katar.

uzatmayayım dediğim gibi 3 yıldız ve üzeri olucak almira hilton şu bu vs. cep yakmayan dediğin için zaten hiç saymıyorum.

yinede hotellerden tedirgin olur ve biraz daha ekonomik bi seçenek tercih edersen mahfeli 50 metre geçince çınarın önünde metro turizm ofisinin üst katında korkmaz emlak var, arkadaşın adı ibrahim o binanın tamamı onlara ait eşyalı günlük kiralık 6. daire'yi ben tavsiye ederim eşyalarda lüx. güvenlik açısından sorun olmaz. hatta şöyle bi güzellik yapabilirim burayı tercih edersen mesajla adımı vereyim oraya ilet daha ilgili olsunlar.

o değilde siz hangi bursa'da yaşıyorsunuz olm, daha geçen holiday inn sokak partisinde, akabinde aynı tayfa fsm'de ortalığın amına koydu bir allahın kulu'da çıkıp yan gözle bakmadı bile. ben arapşükrü'de müsait olduğum her hafta takılırım kafam iyi hatunla oradan eve sürekli yürüyerek dönerim bunun yarısı sevişme usulu olur bir kez olsun rahatsız edilmişliğim yoktur. travesti cenneti, kültürparktan tut bilimum yerlerinde gece kaldırımda iş tutan zibille fahişenin cirit attığı bi şehir için aşırı muhafazakar, %80'i bla bla dediniz ya ben daha bişey demiyom.
  • olurnedenolmasin  (01.10.12 23:22:44) 
bursa öyle bir yer değil. 3 yıldız üzeri yerlerde sorunsuz kalırsın.


  • spiritus sanctus  (02.10.12 17:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.