[]

Hasta olmak üzereyim koşun

cumaya kadar önemli bir sunumu yetiştirmem lazım, günde 6-7 saat çalışıyorum bunun üzerine. kesinlikle hasta olmak için uygun bir vakit değil ancak gelin görün ki bugün daha fazla olmak üzere 2-3 gündür üzerimde bir halsizlik, ciğerlerimde bir öksürme isteği, ani ter basma durumları filan var. hasta oldum olcam yani. şu an ballı limonlu çay yaptım kendime, evde de c vitamini efervesan tablet var ondan kullanıyorum 2 gündür, ne yapayım da hasta olmayım bi el atın. ilaç tavsiyesi de olur, ilaç içmem diyenlerden değilim. hadi bi gayret be.




 
geçmiş olsun. şuraya reserved yapayım da yarın öbür gün ben de olurum kesin.


  • jfk  (01.10.12 21:33:04) 
Vodka.


  • rofl  (01.10.12 21:34:43) 
yat dinlen. Ayrıca çok acı bir biber bul yemeğin yanında ye.


  • low-life  (01.10.12 21:36:56) 
nezle riski varsa, burunda karıncalanma ya da yanmamsı belirti; first defence

boğaz acıyorsa kesinlikle tantum verde sprey

ciğer için öz hakiki bala karabiber ve toz zencefil atıp, macun yapıyoruz. toz tarçın da olur. sonra aklımıza estikçe yiyoruz, yavaş yutcaz, bir süre sıvı içmiycez, boğazda kalsın diye bal.

büyücü çayı tarifim de şöyle özetle: ekinazya, odun tarçın, biberiye ya da kekik, ıhlamur, nane, kuşburnu ve bilumum meyve kabuğu doğrayıp bir taşım kaynatıyoruz.. haa bir de karanfil. 10 dakka kadar ağzı kapalı demlemeye bırakıyoruz. günde maksimum 3 kupa içebiliriz. bu çayla hasta olmazsın, olursan da yarı sürede ayağa kalkarsın.
  • pyro clustic flow  (01.10.12 22:11:20) 
rezervırt
pyro clustic flow +1

  • george hagi  (01.10.12 22:17:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.