[]

gunde iki litre su

uzmanlar tavsiye eder ya hep bunu. iki gundur uyguluyorum. iki gundur tuvaletteyim. emin miyiz bu iki litre suyun cok gerekli olduguna? sanki sistemime girdigi gibi cikartiyorum ben bu suyu? vucutta bir nevi su gideri olustup, ot pusuru atmasi yonuyle mi tavsiye ediliyor bu? ic ic tuvalete kos, nedir faydasi, bir sey anlamadim bu isten. gunde iki bardak suyumla popom daha kuru, ben daha mutluydum sanki.




 
bir oturuşta içiyorsanız ondandır. zamana yayın mümkin olduğunca


  • madik atak  (01.10.12 20:02:48) 
2 litre su içilecek diye bir şey yok. İnsan ihtiyacı kadar içmek durumunda suyu. Fazla su içmenin yarar değil, zarar getirdiği de gözlemlenmiş durumda. Makaleyi de buldum;

www.biltek.tubitak.gov.tr

Son paragrafı dikkatli okumakta yarar var.
  • ahmetcan44  (01.10.12 20:19:43) 
nasıl bir araba tamircisi, arabanızın arızalanıp bir an evvel tekrar servise gelmesi için ellerini ovuşturuyorsa, doktorlarda biran önce hastalanalım mantığında olabilir, şüphe ile takip etmek lazım, özellikle televizyondakileri.
eğer hasta olmazsak hepsi açlıktan ölür, dünya devi ilaç firmalarını söylemiyorum bile.

  • citron  (01.10.12 20:31:18) 
hasta olsunlar da yine gelsinler diye düşünen o... çocuğu bir doktor varsa hipokrat miksin onu. arabayla insan bir mi yaw?
iki litre suyun tamamını içme suyu olarak düşünme. gün içinde içtiğin çay, kahve, soğuk içecekler hatta sulu yemekler bile su ihtiyacını karşılamakta pay sahibidir.

  • winstoncash  (01.10.12 20:38:20) 
Gunde 2 litre su cok fayfali.
İlla iki litre olacak diye bir kaide de yok. Cisinin rengi su gibi geliyorsa yeteri kadar iciyorsun demektir. Cok terledigin efor sarfettigin gunlerde 2 litreden fazla icmelisin. Eger butun gun oturuyorsan ve sicak bir hava yoksa muhtemelen 1.5 lt yeter. Tabi gun icerisine esit olarak yaymak lazim. Yemeklerden hemen once ve hemen somra icme. Mide suyunu seyreltir.

  • durdenist  (01.10.12 20:38:26 ~ 20:39:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.