[]

Nasıl kaçıcaz?

Şaka maka ülke boku yedi sevgili değerli akp seçmenleri.

Milliyetçilik ulusculuk kavramlarımı aldım kolumun altına pılıyı pırtıyı toplayıp huzurlu bir ülkenin vatandaşı olma konusunda ciddi kararlar verdim.
Bundan daha önce 1 sene erasmus'a gitmiş erkeğin kezbanı olarak harbi aga yaşanacak yerler oralar ya. Yok lan karı kız effect değil adamların metrosu nda bile göt göte gitmiyorsun ya o bana yeter.

26 yaşında üni mezunu ing akıcı almancada eh işte halli bir adamım. Nerden ne tutturmak lazım da kalmak lazım oralarda? Master düşünüyorum ama bir yandan çalışmadan olmaz.
Bu ülkede sürüneceğime gavurun altında sürüneyim dedim. Bi el atıverin.

Nasıl kaçıyoruz şimdi?

 
erasmuscularda genel bir durum bu sanırım. Genelde bu duyurulara ilk ben cevap veriyorum.

26 yaşında üni mezunu ing akıcı almanca eh işte olan tonlarca insan var bu memlekette. Misal ben 25 yaşındayım, 2 sene iş deneyimim ve yapılmış bir askerliğim, iyi derecede ingilizcem, eh işte almancam, eh işte fincem var ve rusça öğrenmeye başlıyorum. Yine de yetmiyor bunlar.

Kaçmaca yok yani, ülke yaşanmaz hale geldiyse gidin tepkinizi koyun
  • bonjurkes  (01.10.12 15:35:59 ~ 15:36:08) 
hangi isi yapiyorsunuz? hangi isi yaptiginizi veya yapabileceginiz soylerseniz, sizi daha dogru yere yonlendirebiliriz belki.


  • uyku semesi  (01.10.12 15:36:15) 
hangi metroda göt göte gitmiyosun hocam? ya da metro gec kalmiyomu yurt disinda?

yurt disini bu kadar abartmayin. illa gitmek istiyosaniz isinizde basarili olun gidersiniz.
  • serabetan  (01.10.12 15:36:17) 
Kanadaya göçmen olarak gidin yada orada 2 sene college eğitimi falan alın ardından iş bulup göçmenlıge basvurun. wwww.kanadam.com detaylı bilgiye bak buradan


  • hasanli  (01.10.12 15:37:32) 
Cevap veriyorum..
Green Card:
www.dvlottery.state.gov

Ha şansı tutmayan, 15 yıl gidemeyen de var tabii..
  • quaker  (01.10.12 15:40:16) 
Tepki koyabilecek bir ortam yok. Koyabilecek bir halkta yok yani. Bırakalım bu vatana sahip çıkmalıyız klişelerini ortada vatan yok.

Her neyse ben sahip olduklarımı sahip olmayanlardan farkımı göstermek için değil bu yetkinliklere sahipken nasıl kaçarım mahiyetinde yazdım.
Muhtemelen genel bir sorun ama büyük bir sorun.

Yurtdışını abartmıyoruz zaten ancak bizim ülkemiz o kadar vahim durumda ki yurtdışı abartılmayı hak ediyor.

Ben,
her sabah bir oyuna kurban giden yaşıtlarımın haberini almayacağım
gazeteyi açtığım zaman 14 yaşındaki kıza tecavüz edenlerin salındığını görmeyeceğim
insan gibi yaşayabileceğim bir ülke istiyorum.
  • croswell  (01.10.12 15:44:23) 
öncelikle şunu belirtmek istiyorum: adamsın.

2. olarak aynı durumu ben de merak ediyorum.

3. olarak işkurda yurt dışında çalışmak istediğini söylersen belki bi iş çıkabilir.işkur bu konularda işe yarıyor diye biliyorum.

4. olarak nereden ne mezunusun ?
  • error522  (01.10.12 15:46:32) 
croswell herkes öyle bir ülke istiyor, ama yok öyle bir şey. Dünyada bütün ülkeler boku yerken, ülkelerin kendi vatandaşları işsizken yabancılarına iş vermemem durumu varken kimse yeni göçmen istemiyor.

Başkalarında olmayan durumlar varsa, iş aramaya başla internette kafandaki ülkede, orada iş bulursan takıl gitsin
  • bonjurkes  (01.10.12 15:46:47) 
almanya uni mezunu kalifiye isciye sicak bakiyor bir arastirin derim


  • aventura  (01.10.12 15:46:48) 
almancı bir kızla evlen. vatandaş ol. kurtul.


  • 9kuyruklukedi  (01.10.12 15:52:55) 
hayaller hayaller


  • hayali mahlas  (01.10.12 15:59:10) 
  • lutah  (01.10.12 16:09:48) 
Yeni zellandaya da bi bak bence


  • ihan  (02.10.12 11:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.