2004 yılından beri takımda canla başla çalışan, takımın arkasını toplayıp götünü kurtaran bir oyuncunun durup dururken oyundan çıkınca tribüne çıkmasını, oyunculara "kötü örnek olmasını" falan mantıklı buluyor musunuz allahaşkına ya. durup dururken olabilir mi böyle bir şey.
aykut'un yaptığı yeni transferlerde ve yeni teknik anlayışında alex'e yer yok. adam öyle bir sistem kurdu ki bu sistemde alex'in oynadığı mevki boşa çıktı. yani adam durup dururken alex takımdayken, sanki hiç yokmuş gibi bir taktik ile takımı sahaya sürdü. böyle olunca alex iş yapamaz oldu. performansı düştü. ne gol atabildi, ne asist yapabildi. alex de isyan etti. öyle olunca da alex'e patladı. hem kötü oynuyor, hem takımı etkiliyor oldu işin adı.
düşün sen bir işyerinde 8 senedir mükemmel şekilde çalışıyor ve 3 kişilik iş yapıyorsun. sonra patron senin yerine 3 kişi işe alıyor ama seni de işten çıkarmıyor. bütün işleri o üç kişiye veriyor, sana vermiyor. sen 8 senelik işyerinde yancı gibi kalakalıyorsun. sonra da iş yapmıyor diye yine seni suçluyor. sen olsan isyan etmez misin?
deseydin ya madem, "arkadaş ben taktik anlayışını değiştiriyorum ve bu anlayışta alex'e yer yok, yerine üç tane yeni adam alıp sistemi komple değiştiriyorum". de bunu, alex'i sat, yerine yenilerini al. ama aykut bunu diyemedi. risk alamadı. sonucu başarısızlık olsa sorumlusu kendisi olacaktı. herkesin sevdiği alex'i gönderdi, takımı batırdı olacaktı. o naaptı? alex'i göndermeden yaptı bunu. sonra da alex'e kitledi başarısızlığı. alex isyan edince de kötü oyuncu, herkesi etkiliyor tü kaka oldu.
0