[]

Adonis kası ile six packs aynı şey midir?

Tek soru tek cevap istiyorum beyler =) Yani adonis nasıl yapılır six packs nasıl yapılır olayına girmeyeceğim. sadece merak ettiğim six packs ile adonis denilen şey aynı mıdır farklı şeyler midir?




 
bayan olarak bildiğim kadarıyla, adonis göbeğin altında kasığa doğru 2 yandaki süper seksi kaslardır.
six packs göğüs altından göbeğin sonuna kadarki bölgede yer alır.

  • pinkket  (30.09.12 17:13:10) 
apayrılar. six pack baklavadır. adonis de kasıktan böbrek boşluğuna doğru giden çizgiler.


  • alikavazinmahmut  (30.09.12 17:57:06) 
six pack bildiğin baklava. bunları çıkarmak için paso mekik çekmen lazım. adonis ise kasık tarafını belirten çizgilerdir. orayı çıkarmak için bi barfix demirine tutunun ve ayaklarınız vücuduza 90 derecelik açı sağlayana kadar kaldırın indirin. araştırırsanız bununla ilgili ve değişik bir sürü egzersiz çeşidi bulabilirsiniz.


  • defansif orta saha  (30.09.12 17:58:09) 
Verdiğin bilgi için sağ ol defansif orta saha. tabi ki kulağa baklavaları çıkarmak daha cazip geliyor. alt tarafı bir çizgi olan adonisten önce baklava çalışmak lazım =)


  • marjinal kereste  (01.10.12 14:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.