[]

İş mahkemesi itiraz süresi

Merhaba Themisler,

Bir kurumdan bana dava açmalarını bekliyordum 1 yıldır. 3 hafta önce de çalıştığım yer beni eğitime gönderdi. Bugün evime döndüm baktım dava dosyası evime gelmiş ve "cevap süresi 2 haftadır" yazıyor. içinde ise dava dosyasına ek, mahkemenin yazmış olduğu iki adet yazı var ve tarihleri 17.09.2012

yazıda dava dilekçesinin "tebliğ tarihinden" itibaren 2 haftadan bahsetmiş de bunu ne zaman kapıma bırakıp gitmişler öğrenme şansımız var mı?

 
mahkeme tarafından gonderılen teblıgatlar ımza karsılıgı teslım edılmek zorundadırlar. Sız evde yoksanız muhtara bırakılır. Bu sebeple her vatandastan muhtara gıdıp teblıgat gelmıs mı dıye kontrol etmesı beklenır. Yanı demek ıstedıgım kapınıza bırakıp gıdemezler normal ptt evrakı degıl onlar. Oyle bırsey olamaz. He olduysa usulsuzdur. Bana gelmedı kı dersenız nasıl kanıtlayacaklar. Dava dosyasına donecek evrakta teslım alan kısının ya da muhtara teblıg olmussa onun ımzası bulunmak zorundadır. at ya da tb ıle baslayan numarayı ptt kargo takıp bolumune yazın ınternette orada cıkan tarıhın bır gun oncesınde teblıg edılmıs oluyor. Ama tekrar soyluyorum kapınıza bırakılması gıbı bır sey soz tamamen usule aykırı. Eger sure kacmıssa mutlaka bunun usulsuz sekılde yapıldıgına daır dılekce verın sıkayet prosedurunu ısletın.


  • wenlock  (29.09.12 15:26:28) 
işgüzar validemle ilgili bir durummuş. yakacak beni bir gün. dediğiniz adresten kontrol ettim geçen pazartesi günü (24'ünde) teslim edilmiş evraklar. gelecek hafta pazartesi mesai sonunda bitiyor sanırım sürem. teşekkürler.


  • envanterbilanco  (29.09.12 15:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.