[]

kıçım çok ufak. bi el uzatmayın da, fikir verin :)

selam.

hayaller yıkılacak ama erkeğim. evet, az önce burayı okuyanların yarısı gittiğine göre devam edebilirim :)

omuzlarım normale oranla oldukça geniş. hatta baya geniş. ama kıçım çok çok ufak. omuzlarıma göre demiyorum, normal insanlara göre ufak. bu yüzden de pantolon giydiğimde bir süre sonra belimden düşüyor ve düşük bel gibi duruyor. çok dar pantolon aldığımda da çok feminen geliyor bana.

üniversitedeyken falan sorun olmuyordu pek. ama artık yüksek lisans, iş güç içinde olan bi insanım ve bu durum canımı sıkmaya başladı.

üstüme oturan, omuz-kıç oranımın ilginç olduğunu belli etmeyen şeyler bulabilir miyim? kumaş, kot pantolon falan olur. dockers tipi tercihim.

ya da ne bileyim, kıçımı büyütmenin yolu var mı? kilo al demeyin, kiloyu direk göbeğe ve yüzüme alıyorum çünkü. ama kilo verirken yine kıçım ufalıyor anasını satayım. zaten boy 1.80, kilom da 79. kendime göre ideal kilomdayım yani.

tikleri toplu atıcam.

 
dar kalca - genis omuz. daha ne istiyon ki?


  • compadrito  (29.09.12 01:38:02) 
popo estetiği yaptırcan o zaman ya da külotlu çorap giy içine çorap falan koy popo kısmına. kilo al demeyelim de ne diyelim.
pantolon tercihini bu duruma göre yapabilirsin mesela arka cepler önemli, hem sen buna neden takıyorsun ki bence erkek için çok gerekli bişi değil.
bir de başlık bi el atmayın da olmalı.
son olarak benim burada ne işim var ki elin adamının popo ufakmış büyükmüş banane değil mi.
  • crimsonlady  (29.09.12 01:40:12 ~ 01:54:48) 
bence vücudun baya iyiymiş. düşük bel yakışır yani. kilo ve boy da tam ayarında. hiç takma panpa, al bi dockers. öperim.


  • sikor  (29.09.12 01:41:20) 
@crimsonlady yani kilo alırken belli bi spor yapıp oraya yönlendirebileceksem olur da, normal kilo aldığımda oraya gitmiyor. öyle bir şey varsa, onu bilmek istiyorum aslında.


  • tormentorius  (29.09.12 01:41:36) 
squat, romanian deadlift gibi seyler yapacaksin.

kendimden biliyorum, dumduz gotum vardi. simdi rajrex'inkiyle yarismasa da bir seyler var.
  • entrapmen  (29.09.12 01:47:59) 
Karpuz yata uata büyür derler bilmem anlatabildim mi


  • skywalkeremre  (29.09.12 02:01:58) 
squat lunge deadlift leg press kolay gelsin


  • lathspell  (29.09.12 20:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.