[]

muharrem ertaş - neşet ertaş atışması

www.youtube.com

olay nedir tam olarak anlayamadım? neşet ertaş eşini bırakıp habersizce başka bir kadınla evleniyor sanırım? ya da babasının onaylamadığı bir kızı mı alıyor? nedir?

edit: neşet ertaş'ı öldüğünde dinleyenler cevaplamazsa sevinirim.

 
kendileri gibi abdal biri ile evlenmemesi sebebi ile gelinini reddeder muharrem usta. leyla hanım şehirli bir kadındır çünkü.


  • ground  (28.09.12 23:02:33) 
kendi gibi abdal dan ziyade, bu kız bize uymaz diyor. örf bilmez adetten anlamaz, gel beni dinle vazgeç oğlum diyor. neşet baba alıyor leylayı. sonra bakıyor ki olmuyor. neşet evlendiği sıralar babası ağıt ediyor. neşetse babası öldüğü zaman cevap veriyor. yaa yaaa.

neden böyle büyük olay olmuş dersen o zamanlar bu coğrafya da boşanmak ne demek? ölümden beter birşey. zaten ölüme zor güç razı olurken ana yaşarken baba yaşarken öksüz kalan çocuk ise öylesi kötü bir durum ki. insanları nasıl yakarmış.


ulan her gece biri neşet diyo beni benden alıyo yapmayın etmeyin zalımlar.
  • cecilia  (28.09.12 23:11:44 ~ 29.09.12 00:39:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.